Libnet.ro
UNICEF

10:30

Grecia ar putea fi nevoita sa returneze miliarde de euro din cauza taierilor ilegale de pensii

Hotnews Hotnews,
 Grecia ar putea fi nevoita sa returneze miliarde de euro din cauza taierilor ilegale de pensii

Grecia ar putea fi nevoita sa returneze miliarde de euro catre pensionarii ale caror pensii au fost taiate in timpul crizei financiare care a lovit tara in ultimul deceniu, arata o sinteza a unei hotarari a Consiliului de Stat, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Grecia ar putea fi obligata sa dea inapoi pensiile pe care le-a taiat in criza

Grecia ar putea fi nevoita sa returneze miliarde de euro catre pensionarii ale caror pensii au fost taiate in timpul crizei financiare care a lovit tara in ultimul deceniu, arata o sinteza a unei hotarari a Consiliului de Stat, relateaza Reuters, citat de Hotnews.

MIHAI IONESCU, ANEIR: Riscam sa ajungem la 20 miliarde euro deficit comercial, anul acesta

INS: in primele cinci luni din an, deficitul balantei comerciale a fost de 7,34 miliarde euro, cu 742 milioane euro mai mare decat cel inregistrat in acelasi interval din 2019 * Contractie de 40% a exporturilor in luna mai, in timp ce importurile au scazut cu 35,4% Nu sunt semne ca deficitul balantei comerciale se va comprima anul acesta, ba din contra, deficitul ar putea ajunge aproape de 20 de miliarde de euro fata de cele 17 miliarde de anul trecut, considera Mihai Ionescu, presedintele Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor din Romania ANEIR). Ionescu ne-a mai precizat, vineri, ca asociatia sa pregateste o intalnire tehnica cu Guvernul pentru a gasi solutii concrete la o serie de masuri inaintate primului ministru, ministrului de finante si ministrului economiei pentru sprijinirea exporturilor.

Comisia Europeana aproba planul Olandei de a ajuta compania aeriana KLM cu 3,4 miliarde euro

Comisia Europeana a anuntat luni ca a aprobat pachetul de asistenta in valoare de 3,4 miliarde euro promis de guvernul olandez companiei aeriene KLM, informeaza Reuters si Agerpres.

Statul roman pierde trei milioane de lei pe an din cauza contrabandei cu tigari

In anul 2019, statul roman a pierdut aproximativ trei miliarde de lei din cauza contrabandei cu tiga.

Medicii, dezarmati in lupta cu Covid-19, din cauza bolnavilor iresponsabili: Va fi din ce in ce mai rau. Avem si lumanari, ii asteptam in spitale

Seful spitalului Victor Babes din Timisoara, Cristian Oancea, avertizeaza ca medicii sunt dezarmati in lupta cu Covid-19, in primul rand din cauza aglomeratiei din spitale si, in al doilea rand, din cauza reticentei si a refuzului pacientilor de a fi tratati.

Romania, izolata din cauza Covid-19. 20 de state ne-au impus restrictii sau au conditionat accesul romanilor

20 de state europene, dintre care 14 membre UE, au introdus restrictii sau le-au conditionat accesul cetatenilor romani. Cresterea alarmanta a numarului de cazuri noi din Romania ar putea determina si alte state sa ia masuri impotriva romanilor.

California se reinchide din cauza cresterii numarului de infectari

Guvernatorul Californiei, Gavin Newsom, a anuntat luni inchiderea barurilor si a restaurantelor in spatii inchise la nivelul intregului stat, precum si a bisericilor, a salilor de sport si a saloanelor de coafura din comitatele cele mai afectate de noul coronavirus.

Cu cat creste rata mortalitatii de Covid-19 din cauza poluarii - Studiu

Poluarea aerului favorizeaza cresterea semnificativa a cazurilor de infectare cu noul coronavirus, spitalizarile si rata deceselor, potrivit unui studiu efectuat de cercetatori din Marea Britanie, informeaza cotidianul The Guardian, potrivit Mediafax.

Alimentarea cu apa din Zalau si alte 14 sate, oprita din cauza unei defectiuni

Furnizarea apei potabile va fi sistata in anumite perioade de timp, luni si marti, in Zalau si alte 14 localitati din mediul rural alimentate de la aductiunea de la Varsolt, din cauza unor probleme majore aparute la sistemul de transport al apei, conform Agerpres.

Ce se intampla cu copiii, din cauza telefoanelor si tabletelor: impactul dezastruos asupra sanatatii

Foarte multi dintre copiii din ziua de astazi sunt dependenti de ecrane, tablete, telefoane si TV-uri. Acest viciu are consecinte dezastruoase asupra sanatatii micutilor. Cercetatorii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2535 seconds )