Libnet.ro
UNICEF

23:30

Romania, izolata din cauza Covid-19. 20 de state ne-au impus restrictii sau au conditionat accesul romanilor

Antena3 Antena3,
Romania, izolata din cauza Covid-19. 20 de state ne-au impus restrictii sau au conditionat accesul romanilor

20 de state europene, dintre care 14 membre UE, au introdus restrictii sau le-au conditionat accesul cetatenilor romani. Cresterea alarmanta a numarului de cazuri noi din Romania ar putea determina si alte state sa ia masuri impotriva romanilor. continuă pe Antena3

Medicii, dezarmati in lupta cu Covid-19, din cauza bolnavilor iresponsabili: Va fi din ce in ce mai rau. Avem si lumanari, ii asteptam in spitale

Seful spitalului Victor Babes din Timisoara, Cristian Oancea, avertizeaza ca medicii sunt dezarmati in lupta cu Covid-19, in primul rand din cauza aglomeratiei din spitale si, in al doilea rand, din cauza reticentei si a refuzului pacientilor de a fi tratati.

Romanii care ajung in Marea Britanie, obligati sa stea in continuare in izolare din cauza COVID-19

Cerintele de carantina existente pana acum au obligat pe oricine intra in Marea Britanie sa se autoizoleze timp de 14 zile si sa furnizeze autoritatilor date de contact sau in caz contrar risca o amenda de.

Cu cat creste rata mortalitatii de Covid-19 din cauza poluarii - Studiu

Poluarea aerului favorizeaza cresterea semnificativa a cazurilor de infectare cu noul coronavirus, spitalizarile si rata deceselor, potrivit unui studiu efectuat de cercetatori din Marea Britanie, informeaza cotidianul The Guardian, potrivit Mediafax.

Alimentarea cu apa din Zalau si alte 14 sate, oprita din cauza unei defectiuni

Furnizarea apei potabile va fi sistata in anumite perioade de timp, luni si marti, in Zalau si alte 14 localitati din mediul rural alimentate de la aductiunea de la Varsolt, din cauza unor probleme majore aparute la sistemul de transport al apei, conform Agerpres.

Ce se intampla cu copiii, din cauza telefoanelor si tabletelor: impactul dezastruos asupra sanatatii

Foarte multi dintre copiii din ziua de astazi sunt dependenti de ecrane, tablete, telefoane si TV-uri. Acest viciu are consecinte dezastruoase asupra sanatatii micutilor. Cercetatorii.

inca un stat anunta restrictii severe din cauza exploziei cazurilor COVID-19: Numarul celor care vin cu avionul, drastic limitat

Guvernul Australiei a fost de acord sa reduca numarul sosirilor internationale cu putin peste jumatate pe toate aeroporturile pentru a asigura gestionarea corecta a riscului de infectii cu COVID-19 din sistemul.

CORONAVIRUS |Romania inregistreaza din nou un numar record de cazuri de COVID-19:698 de imbolnaviri si 24 de decese, in 24 de ore. 239 de pacienti sunt internati la ATI

Romania a inregistrat un nou record negativ al cazurilor zilnice de infectare cu noul coronavirus. Grupul de Comunicare Strategica GCS) a anuntat, sambata, ca in ultimele 24 de ore, au fost confirmate 698 de no.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )