Libnet.ro
UNICEF

19:00

Grecia spera sa obtina aproape 232 de milioane de euro din vanzarea portului Thessaloniki

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Grecia spera sa obtina aproape 232 de milioane de euro din vanzarea portului Thessaloniki

Grecia spera sa obtina 231,93 milioane de euro din vanzarea unei participatii de 67% in Autoritatea portuara Thessaloniki OLTH), acordul urmand sa fie semnat in 15 decembrie, a declarat Sotiris Theofanis, coordonatorul consortiului care a castigat. continuă pe Wall-Street Ro

Grecia spera sa obtina 232 de milioane de euro din privatizarea portului Salonic

Grecia spera sa obtina 231,93 milioane de euro din vanzarea unei participatii de 67% in Autoritatea portuara SalonicOLTH), acordul urmand sa fie semnat in 15 decembrie, a declarat Sotiris Theofanis, coordonatorul consortiului care a castigat licitatia pentru portul elen, informeaza publicatia Kathimerini, citata de Agerpres.

Grecia sprera sa obtina 231,93 milioane de euro din vanzarea portului Thessaloniki

Grecia spera sa obtina 231,93 milioane de euro din vanzarea unei participatii de 67% in Autoritatea portuara Thessaloniki OLTH), acordul urmand sa fie semnat in 15 decembrie, a declarat Sotiris Theofanis, coordonatorul consortiului care a castigat licitatia pentru portul elen, informeaza publicatia Kathimerini.

Kovesi: Prejudiciul identificat de DNA in 2016, reprezentand sechestre, numai pentru abuz in serviciu - 263 milioane euro.

Procurorul-sef al DNA Laura Codruta Kovesi a afirmat joi ca prejudiciul identificat de DNA in 2016, reprezentand sechestre, numai pentru faptele de abuz in serviciu, este de 263 de milioane de euro, potrivit Agerpres. Aceste date statistice ne arata o situatie ingrijoratoare a fenomenului de abuz in serviciu si ne arata ca nu avem un sistem de achizitii publice curat si transparent. , a declarat Kovesi. Sefa DNA declarase marti seara ca, ca in acest an, din cauza deciziei Curtii Constitutionale de redefinire a abuzului in serviciu, 245 de dosare au fost clasate, iar prejudicii de 188 de milioane de euro din aceste dosare nu mai pot fi recuperate.

Drum strategic de 73 milioane euro in nordul Moldovei. Este unul dintre cele mai costisitoare contracte de reabilitare a drumurilor judetene, din Romania

Vineri autoritatile din Botosani au semnat contractul de finantare a unui drum strategic in valoare de peste 334 de milioane de lei, adica 73 milioane euro. Artera rutiera va avea 107 kilometri lungime si va lega judetele Botosani si Iasi. La semnarea contractului au fost prezenti vicepremierul Stanescu si ministrul Fondurilor Europene.

MDRAP: 68 milioane euro, disponibili pentru dezvoltarea rutiera

Ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Marius Nica, a semnat astazi, in prezenta viceprim-ministrului Paul Stanescu, un contract de finantare in valoare de peste 68 milioane euro fonduri europene, pentru reabilitarea si modernizarea Axei rutiere strategice 2: Botosani -Iasi, anunta Ministerul Dezvoltarii, prin intermediul unui comunicat de presa.

Libris.ro investeste 3 milioane euro in deschiderea unui nou depozit de carte

Libris. ro , retailer online de carte, deschide un nou depozit de carte si investeste 3 milioane euro in construirea si dotarea acestuia. Decizia vine dupa ce, in ultimii ani, Libris. ro si-a crescut cifra de afaceri constant, cu un ritm mediu de.

Peter Michalko: in anii 2014-2020 Moldova poate accesa pana la 740 de milioane de euro din partea UE

In perioada 2014-2020, Republica Moldova poate accesa de la 610 milioane pana la 740 de milioane de euro suport financiar din partea Uniunii Europene. Declaratia in acest sens a fost facuta de ambasadorul Uniunii Europene, Peter Michalko, in cadrul emisiunii Fabrika de la postul de televiziune Publika TV, transmite IPN.

Noi trageri ale Loteriei Romane. Report de aproape 2,56 milioane de euro la Joker

Joi, 23 noiembrie, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc dupa ce la tragerile loto de duminica, 19 noiembrie, Loteria Romana a acordat 19. 498 de castiguri in valoare totala de 1. 802,53 lei.

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 7,10 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 33,05 milioane de lei 7,10 milioane de euro), in crestere fata de rulajul inregistrat ieri 30,84 milioane de lei).

Fond de investitii de 500 milioane euro pentru firmele din Europa Centrala si de Est, mai ales din Polonia si Romania

Grupul international Abris, care a investit in firme locale precum compania de curierat Urgent Cargus sau fabrica de hartie Pehart, deschide un nou fond de investitii in valoare de 500 de milioane de euro, bani la care vor avea acces firme din Europa Centrala si de Est, in special din Polonia si Romania, dupa cum au anuntat reprezentantii fondului. Ce firme pot obtine investitii de pana la 75 de milioane de euro de la acest fond.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )