Libnet.ro
UNICEF

17:31

Grecia trebuie sa plateasca 960 milioane euro pe 6 si 12 mai, conform FMI

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grecia trebuie sa plateasca 960 milioane euro pe 6 si 12 mai, conform FMI

Fondul Monetar International FMI) a anuntat, joi, ca urmatoarele termene stabilite pentru Grecia in vederea efectuarii platilor catre organismul financiar international sunt 6 si 12 de mai, iar sumele ce vor trebui achitate totalizeaza circa 960 milioane euro 1,073 milioane dolari). continuă pe Ziarul Bursa

Bilka ridica planul de investitii la 7 milioane euro

Piata de acoperisuri, crestere de 5-8% in primele trei luni Fabrica de acoperisuri, Bilka, ridica planul de investitii, cu finalizare in 2016, la 7 milioane de euro, dupa ce initial a fost stabilita suma de 5 milioane de euro, arata un comunicat transmis redactiei.

Grupul Garanti Romania, venituri de 39,3 milioane euro, in primul trimestru

Grupul financiar Garanti Romania a inregistrat venituri nete consolidate de 39,3 milioane euro in primul trimestru al anului 2015, in crestere cu 14,9% fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar profitul net consolidat al Grupului a ajuns la 6,9 milioane euro, in timp ce activele totale s-au ridicat la 2,1 miliarde euro.

MFE a lansat doua apeluri de proiecte in valoare totala de 165 milioane euro

Ministerul Fondurilor Europene, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 POSDRU), a lansat astazi, 28 aprilie 2015, doua noi apeluri de proiecte, in valoare totala de 165 milioane euro.

Business Report: Cati fermieri vor sa intre in cursa pentru banii europeni; Victimele bulei RCA. Vedetele asigurarii obligatorii au probleme serioase; Investitii de 112 mil. dolari, bugetate de Rompetrol Rafinare pentru acest an

RATB primeste 5 tramvaie noi in acest an. Tramvaiele se fac la uzina Atelierele Centrale a RATB, costa 900. 000 de euro, au aer conditionat si podea. Grecia trebuie sa plateasca 960 milioane euro pe 6 si 12 mai, conform FMI. Fondul Monetar International FMI) a anuntat, joi, ca urmatoarele termene.

Telekom Romania anunta ca a finalizat prima etapa a proiectului Ro-NET: 85,6 milioane de euro in crearea unei retele de net de mare viteza in 783 de localitati

Oficialii Telekom Romania, operator care trebuie sa dezvolte pana la sfarsitul acestui an o retea de internet de banda larga in 783 de localitati defavorizate din tara, contract in valoare de peste 85,6 milioane euro, au precizat pentru HotNews. ro ca au finalizat prima etapa a acestui proiect - design-ul retelei vezi harta atasata). Proiectul Ro-Net nu presupune si conectarea la internet a celor aproape 400. 000 de locuitori din aceste zone. Dupa ce va finaliza reteaua, Telekom o va opera pentru 18 ani, conform contractului de concesiune castigat cu statul, dar conectarea la internet a clientilor finali o poate face orice operator care inchiriaza capacitate in aceasta retea.

BCE a suplimentat fondurile pentru Grecia cu 1,4 miliarde euro, la 76,9 miliarde euro

Banca Centrala Europeana BCE) a suplimentat fondurile de urgenta destinate bancilor din Grecia cu 1,4 miliarde euro, la 76,9 miliarde euro, chiar daca anterior semnalase ca accesul la finantare ar putea deveni mai dificil din cauza blocajului negocierilor tarii cu creditorii, potrivit Reuters, care citeaza o sursa bancara.

Program de cooperare intre Romania si Ungaria, in valoare de 232 milioane euro

Guvernul Romaniei a aprobat, printr-un Memorandum, Programul de cooperare transfrontaliera Interreg V-A Romania-Ungaria 2014-2020, cu un buget total de aproximativ 232 de milioane de euro, precizeaza un comunicat transmis redactiei.

Impactul exproprierii in cazul Cathedral Plaza - 100 milioane euro

Millennium Building Development Millennium), proprietarul cladirii Cathedral Plaza, arata, intr-un comunicat remis azi redactiei, ca impactul total al masurilor propuse de Arhiepiscopia romano-catolica de Bucuresti ARCB), care includ si exproprierea, asupra bugetului local va fi de aproximativ 100 de milioane de euro.

Agricover: Cifra de afaceri de 285 milioane euro, in crestere cu 18%

Agricover, platforma de solutii integrate pentru agricultura, a inregistrat o cifra de afaceri de 1,3 miliarde de lei 285 milioane de euro) in 2014, in crestere cu 18% fata de anul anterior, arata un comunicat transmis, astazi, redactiei.

Veniturile Orange Romania au crescut cu 6,4% in primul trimestru, la 221 milioane euro

Veniturile Orange Romania au crescut cu 6,4% in primele trei luni ale anului, fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 221 milioane de euro, daca este exclus impactul masurilor de reglementare, dupa un avans de 4,5% inregistrat in ultimul trimestru al anului 2014.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )