Libnet.ro
UNICEF

05:45

Greco-catolicii din SUA: Ioan Oltean s-a pozitionat ca cel mai extremist membru din Parlament

Hotnews Hotnews,
Greco-catolicii din SUA: Ioan Oltean s-a pozitionat ca cel mai extremist membru din Parlament

Presedintele Romanian Greek-Catholic Association din SUA, pr. Chris Terhes, a adresat, duminica, o scrisoare deschisa lui Ioan Oltean, initiatorul unui proiect legislativ privind cultele, acuzandu-l pe acesta ca s-a pozitionat ca fiind cel mai extremist membru din Parlamentul Romaniei, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Ioan Oltean vrea sa confiste bunurile greco-catolicilor.

Initiativa deputatului PDL de a reglementa situatia proprietatilor confiscate in anul 1948 ar putea genera noi conflicte interconfesionale. Dupa o perioada de liniste, in care tensiunile interconfesionale s-au calmat in Transilvania, neintelegerile dintre ortodocsi si greco-catolici ar putea reizbucni in forta. Insa de aceasta data, nici una dintre confesiuni nu poarta vreo vina, ci politicienii. Mai exact, deputatul PDL de Bistrita-Nasaud, Ioan Oltean, care este si vicepresedinte al .

Cardinalul Lucian Muresan condamna un proiect de lege anti greco-catolic initiat de vicepresedintele PDL Ioan Oltean

Mitropolitul Bisericii Greco-Catolice din Romania, Cardinalul Lucian Muresan, a adresat o scrisoare deschisa presedintelui PDL Vasile Blaga prin care atrage atentia asupra unui proiect de lege anti greco-catolic initiat de vicepresedintele partidului Ioan Oltean.

Ioan Oltean: Raman neplacut surprins de reactia cardinalului Lucian.Mi se pare dura si lipsita de eleganta

In cadrul unei conferinte de presa, deputatul Ioan Oltean, initiatorul proiectului care prevede solutionarea situatiei juridice a proprietatilor Bisericii Greco-Catolice confiscate de comunisti si date Bisericii Ortodoxe prin dialog, a vorbit si despre reactia cardinalului Lucian, pe care o considera dura si lipsita de eleganta.

Ioan Oltean este cel mai extremist membru din Parlamentul Romaniei. Vezi aici cine il acuza

Presedintele Romanian Greek-Catholic Association din SUA, pr. Chris Terhes, a adresat, duminica, o scrisoare deschisa lui Ioan Oltean, initiatorul unui proiect legislativ privind cultele, acuzandu-l pe acesta.

Un roman a castigat marele premiu la concursul de cercetare Intel ISEF din SUA.

Ionut Budisteanu, in varsta de 19 ani, din Ramnicu Valcea, a castigat marele premiu, in valoare de 75. 000 de dolari, la concursul Intel International Science and Engineering Fair Intel ISEF), ce a avut loc la Phoenix, in SUA, potrivit unui comunicat al organizatorilor preluat de Mediafax. Budisteanu si-a adjudecat locul I in concurs pentru crearea unui model viabil de masina low-cost fara sofer. Elevul in clasa a XII-a a spus ca subiectul cercetarii sale este legat de o problema globala .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2609 seconds )