Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ioan Oltean este cel mai extremist membru din Parlamentul Romaniei. Vezi aici cine il acuza

Antena3 Antena3,
Ioan Oltean este cel mai extremist membru din Parlamentul Romaniei. Vezi aici cine il acuza

Presedintele Romanian Greek-Catholic Association din SUA, pr. Chris Terhes, a adresat, duminica, o scrisoare deschisa lui Ioan Oltean, initiatorul unui proiect legislativ privind cultele, acuzandu-l pe acesta. continuă pe Antena3

Greco-catolicii din SUA: Ioan Oltean s-a pozitionat ca cel mai extremist membru din Parlament

Presedintele Romanian Greek-Catholic Association din SUA, pr. Chris Terhes, a adresat, duminica, o scrisoare deschisa lui Ioan Oltean, initiatorul unui proiect legislativ privind cultele, acuzandu-l pe acesta ca s-a pozitionat ca fiind cel mai extremist membru din Parlamentul Romaniei, transmite Mediafax.

Bloomberg: Bill Gates l-a surclasat pe Carlos Slim si este cel mai bogat om din lume

Fondatorul Microsost. Bill Gates s-ar afla pe primul loc in topul celor mai bogati oameni din lume, potrivit Bloomberg Billionaires Index, detronandu-l pe magnatul mexican al telecomunicatilor, Carlos Slim, desemnat.

Antrenorul galacticilor, ingenuncheat: Este cel mai slab sezon al carierei mele

Antrenorul echipei Real Madrid, Jose Mourinho, a declarat, vineri, dupa finala Cupei Spaniei pierduta, scor 1-2, cu Atletico Madrid, ca acesta este cel mai slab sezon din cariera sa, informeaza AFP, conform.

Cel mai puternic stat din UE ar putea DISPAREA. Ce se intampla cu populatia

Germania, cel mai puternic stat din UE, ar putea disparea incetul cu incetul. Si asta pentru ca populatia este din ce in ce mai putina si imbatraneste vazand cu ochii. Angela Merkel cauta solutii, iar.

Cel mai puternic stat din UE risca sa fie STERS de pe harta. Ce se intampla cu populatia

Germania, cel mai puternic stat din UE, ar putea disparea incetul cu incetul. Si asta pentru ca populatia este din ce in ce mai putina si imbatraneste vazand cu ochii. Angela Merkel cauta solutii, iar.

Bill Gates este din nou cel mai bogat om din lume.

Cofondatorul Microsoft Bill Gates a redevenit cel mai bogat om din lume, la sase ani dupa ce a fost devansat de miliardarul mexican Carlos Slim, a carui avere a fost erodata in acest an de masurile adoptate de autoritati pentru spargerea monopolului din sectorul telecom, informeaza Mediafax. Potrivit Bloomberg Billionaires Index, averea lui Bill Gates 57 de ani) a urcat la 72,7 miliarde de dolari, cu 16% mai mult fata de inceputul anului, dupa ce actiunile Microsoft au crescut la cel mai .

Robinetul de bani s-a deschis. Bill Gates este din nou cel mai bogat om din lume

Cofondatorul Microsoft Bill Gates a redevenit cel mai bogat om din lume, la sase ani dupa ce a fost devansat de miliardarul mexican Carlos Slim, a carui avere a fost erodata in acest an de masurile adoptate de.

Parasutistii de la Aeroclubul Roman s-au alaturat campaniei Antena 3 de a face cel mai mare steag din lume

Va fi mare spectacol maine pe cer la Cluj. Timp de doua ore, zeci de avioane vor face acrobatii deasupra aeroportului international. Cu ocazia acestui eveniment, parasutistii de la Aeroclubul Roman s-au alaturat.

Forum Steaua - Viitorul: La pariuri Viitorul e favorita pe terenul campioanei. Cel mai mare blat din istoria fotbalului

Discutie incinsa pe meciul Steaua - Viitorul. Apasati pentru a citi comentariile si a scrie si voi. Se salveaza Hagi de la retrogradare pe terenl Stelei: .

Micul Hercule socheaza din nou. Cel mai puternic copil din lume, in lanturi!

Micul Hercule socheaza din nou. Baiatul de 8 ani, devenit celebru pentru exercitiile fizice dure pe care le face in ciuda varstei fragede, a aparut intr-un clip postat pe internet in care trage de cateva.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )