Libnet.ro
UNICEF

01:05

Green Day a lansat videoclipul piesei Stray Heart |VIDEO

Devorator Monden Devorator Monden,
Green Day a lansat videoclipul piesei Stray Heart |VIDEO

Green Day revine cu un nou videoclip foarte amuzant, de data aceasta pentru piesa Stray Heart, inclusa pe albumul Dos!. Noul videoclip este regizat de Robert Schober si prezinta o poveste amuzanta a unui barbat a carui inima a iesit din piept la propriu. Cum se termina aventura, puteti urmari in videoclipul de mai jos! [. continuă pe Devorator Monden

Brandy a lansat videoclipul Wildest Dreams |VIDEO

Cantareata RB, Brandy a lansat videoclipul piesei, Wildest Dreams, extrasa de pe albumul Two Eleven, care va aparea pe piata pe 10 octombrie. Piesa Wildest Dreams este scrisa de Sean Garrett si are influente RB si reflecta emotiile si sentimentele puternice ale cantaretei. Noua piesa este pozitiva si vorbeste despre un baiat devotat care face [.

Xonia a lansat videoclipul Remember |VIDEO

Dupa ce a starnit imaginatia cu pozele de la filmari, Xonia a lansat videoclipul celui mai nou single al ei, Remember, prin care incearca sa trasmita un mesaj educativ fanelor sale. Regizat de Florin Botea, clipul are o poveste si transmite un mesaj: Daca esti intr-o relatie in care partenerul te inseala sau este violent, [.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )