Libnet.ro
UNICEF

12:00

Greenpeace a lansat Harta padurilor virgine potentiale din tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Greenpeace a lansat Harta padurilor virgine potentiale din tara noastra

Greenpeace Romania a lansat astazi Harta padurilor virgine potentiale, aproape sase milioane de hectare de paduri din tara noastra fiind evaluate pentru crearea acestui document. Organizatia a identificat peste 295. 000 de hectare de paduri virgine potentiale care pot deveni punctul de pornire pentru realizarea inventarului national al padurilor virgine si cvasivirgine din tara noastra, potrivit unui comunicat trimis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Greenpeace lanseaza Harta padurilor virgine potentiale din Romania si studiul Situatia padurilor virgine din Romania

Greenpeace Romania a lansat astaziHarta padurilor virgine potentiale,realizata impreuna cu Universitatea Eberswalde, din Germania, si Universitatea Al. Cuza, din Iasi. Alaturi de.

VIDEO Greenpeace Romania: Peste 295 000 de hectare de padure din Romania au potentialul de a fi introduse in Catalogul Padurilor Virgine si Cvasivirgine

Peste 295 000 de hectare de padure din Romania au potentialul de a fi introduse in Catalogul Padurilor Virgine si Cvasivirgine, arata un inventar realizat de Greenpeace Romania impreuna cu Universitatea Eberswalde, din Germania, si Universitatea Al. Cuza, din Iasi. Topul judetelor unde s-au identificat paduri virgine potentiale este : Brasov 49. 601 hectare; Caras Severin 39. 513 hectare; Arges 38. 918 hectare. Cea mai mare densitate de paduri virgine potentiale se afla in situl Natura 2000 Fagaras.

VIDEO Mii de oameni au protestat si in orase din tara

Cateva mii de persoane au iesit in strada in mai multe orase din tara mai multe orase pentru a protesta fata de proiectul de modificare a Legilor Justitiei si a OUG de modificare a Codului Fiscal, potrivit Agerpres.

Haosul din tara apasa tot mai greu pe umerii leului

Moneda nationala isi pierde din putere pe zi ce trece in fata principalelor valute, sub greutatea mixului de conditii nefavorabile din piata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )