Libnet.ro
UNICEF

13:15

Haosul din tara apasa tot mai greu pe umerii leului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Haosul din tara apasa tot mai greu pe umerii leului

Moneda nationala isi pierde din putere pe zi ce trece in fata principalelor valute, sub greutatea mixului de conditii nefavorabile din piata. continuă pe Ziarul Bursa

Romania, tot mai NEATRACTIVA pentru investitorii straini: AVERTISMENT al ambasadorului Olandei la Bucuresti catre Guvern

Guvernul Tudose a reusit sa bage spaima si in investitorii straini care dezorientatide instabilitatea economica tot mai accentuata, nu mai sunt interesati sa investeasca in.

VIDEO Mii de oameni au protestat si in orase din tara

Cateva mii de persoane au iesit in strada in mai multe orase din tara mai multe orase pentru a protesta fata de proiectul de modificare a Legilor Justitiei si a OUG de modificare a Codului Fiscal, potrivit Agerpres.

Dragnea trebuia sa mearga vineri la DNA, dar nu s-a dus pentru ca este plecat din tara

Liviu Dragnea a fost chemat vineri la Directia Nationala Anticoruptie, dar presedintele PSD nu a ajuns insa in fata procurorilor pentru ca este plecat din tara, informeaza Digi 24.

Negocierile privind achizitia subsidiarelor Eurobank din tara noastra sunt aproape de finalizare

Banca Transilvania simbol bursier TLV) a anuntat astazi ca in ultimile saptamani s-au facut progrese semnificative in procesul de achizitie a subsidiarelor Eurobank din tara noastra, iar negocierile sunt aproape de finalizare, partile parcurgand ultimele etape in vederea semnarii unui acord.

Valentin Lazea: Romania indeplineste tot mai putine criterii, depunerea candidaturii de a adera la zona euro ar fi respinsa din start

O eventuala depunere a candidaturii de aderare a Romaniei la zona euro, in viitorul apropiat ar fi respinsa din start, a declarat, luni, Valentin Lazea, economist sef la Banca Nationala a Romaniei BNR).

Atac armat la un concert din Statele Unite. Sunt mai multe victime

S-au tras focuri de armala concertul rap din centrul Atlantei, Statele Unite, dupa ce doi oameni au urcat pe scena in pauza dintre reprezentatiile artistilor. Politia a anuntat ca cele doua.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )