Libnet.ro
UNICEF

13:00

Gregorian Bivolaru, achitat de Tribunalul din Cluj. Pentru unele infractiuni a intervenit prescriptia

Hotnews Hotnews,
 Gregorian Bivolaru, achitat de Tribunalul din Cluj. Pentru unele infractiuni a intervenit prescriptia

Tribunalul Cluj l-a achitat, vineri, pe liderul MISA, Gregorian Bivolaru, pentru savarsirea mai multor infractiuni, iar pentru altele procesul penal a incetat deoarece a intervenit prescriptia, procesul fiind pe rol din 2007, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Guru Gregorian Bivolaru a fost achitat in dosarul MISA, dupa 13 ani! Tribunalul Cluj a dispus si ridicarea sechestrului de pe cele 11 imobile ale liderului de spirala (VIDEO)

Capat de drum pentru dosarul MISA dupa 13 ani. Guru Gregorian Bivolaru si ceilalti inculpati din protest au fost achitati de Tribunalul Cluj, vineri, dupa rejudecarea procesului inceput in 2007, potrivit.

O aplicatie de parksharing din Cluj primeste finantare de la fondul Roca X

YeParking, aplicatie de parksharing si furnizor IT de solutii pentru eficientizarea spatiilor de parcare, din Cluj, anunta o prima runda de finantare, in parteneriat cu Roca X, urmand ca intregul capital sa fie utilizat pentru accelerarea cresterii startup-ului.

INCENDIU DEVASTATOR la un complex studentesc din Cluj! DETALII DE ULTIMA ORA

Un incendiu a izbucnit, marti, la un local din zona complexului studentesc Hasdeu din Cluj-Napoca. Incendiula fost stins si nu au fost consemnate victime.

Gregorian Bivolaru, fondatorul MISA, achitat de Tribunalul Cluj

Tribunalul Cluj a pronuntat astazi sentinta in dosarul MISA aflat pe rol din 2007. ConformCluJust, Guru Bivolaru si ceilalti inculpati in dosar au fost achitati sau a incetat procesul impotriva lor, pentru ca faptele s-au prescris.

Presedintele Frantei pledeaza din nou pentru apropierea de Rusia. Macron nu crede ca imbunatatirea relatiilor franco-ruse depinde de agresiunile Moscovei asupra statelor vecine

Emmaneul Macron, presedintele Frantei, considera ca imbunatatirea relatiilor cu Rusia nu trebuie sa depinda de atitudinea Moscovei fata de vecinii sai. intr-un interviu pentru RFI, liderul de la Elysee a.

Simulare Bacalaureat 2020: Examinarea va avea loc in ultima saptamana din martie Pentru clasa a XI-a simularea BAC 2020 se organizeaza facultativ in mai

Ministerul Educatiei propune ca simularea Bacalaureatului 2020 pentru elevii de clasa a XII-a sa aiba loc inaintea vacantei de Paste, in acelasi timp cu simularea Evaluarii Nationale la clasa a VIII-a. Elevii de clasa a XI-a nu vor sustine simularea pentru BAC 2020 in martie, dar potrivit unui proiect de ordin consultat de HotNews si discutat in Consiliul pentru Dialog Social de la Ministerul Educatiei, fiecare inspectorat poate organiza o simulare pentru elevii de clasa a XI-a in luna mai. Simulare evaluare nationala 2020: Elevii de clasa a VIII-a vor sustine simularea in martie Este eliminata simularea pentru clasa a VII-a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )