Libnet.ro
UNICEF

07:00

INCENDIU DEVASTATOR la un complex studentesc din Cluj! DETALII DE ULTIMA ORA

B1 B1,
INCENDIU DEVASTATOR la un complex studentesc din Cluj! DETALII DE ULTIMA ORA

Un incendiu a izbucnit, marti, la un local din zona complexului studentesc Hasdeu din Cluj-Napoca. Incendiula fost stins si nu au fost consemnate victime. continuă pe B1

Incendiu devastator in Bistrita. Un barbat a murit si un copil de un an a fost dus de urgenta la spital dupa ce un bloc a luat foc

Incendiu devastator intr-un bloc din Bistrita. Un barbat a murit dupa ce a suferit arsuri pe corp, iar un copil de 1 an si mama acestuia au fost transportati de urgenta la spital.

O aplicatie de parksharing din Cluj primeste finantare de la fondul Roca X

YeParking, aplicatie de parksharing si furnizor IT de solutii pentru eficientizarea spatiilor de parcare, din Cluj, anunta o prima runda de finantare, in parteneriat cu Roca X, urmand ca intregul capital sa fie utilizat pentru accelerarea cresterii startup-ului.

Elicopterul SMURD cu probleme ramane pe aeroportul din Cluj-Napoca. O echipa tehnica urmeaza sa stabileasca cauza aterizarii de urgenta

Inspectoratul General de Aviatie din cadrul Ministerului Afacerilor Interne precizeaza ca elicopterul care duminica a avut probleme va ramane la aeroportul din Cluj-Napoca, iar o echipa tehnica de la IGAv urmeaza sa se deplaseze acolo in vederea identificarii cauzei si pentru operationalizarea elicopterului intr-un timp cat mai scurt.

Probleme in aer pentru un elicopter SMURD, dupa ce a decolat de pe Aeroportul din Cluj

Un elicopter SMURD a avut probleme in aer la scurt timp dupa ce a decolat, duminica, de pe Aeroportul din Cluj, iar pilotul a oprit un motor si a survolat zona pana a terminat combustibilul, apoi a reusit sa aterizeze, relateaza Mediafax.

Primele imagini cu elicopterul SMURD intors la sol pe aeroportul din Cluj

Au aparut primele imagini cu elicopterul SMURD care a decolat de pe Aeroportul International Avram Iancu si care, in urma unor probleme tehnice, a aterizat din nou pe aeroportul clujean.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )