Libnet.ro
UNICEF

08:45

Greseala facuta de multe romance in biserica. Este cel mai mare pacat!

Antena3 Antena3,
Greseala facuta de multe romance in biserica. Este cel mai mare pacat!

Greseala pe care femeile o fac in biserica: Se stie ca femeile trebuie sa poarte in biserica o fusta lunga. continuă pe Antena3

SCHIMB DE GENERATII Mbappe este cel mai bine cotat fotbalist al lumii: 265,2 milioane de euro

Generatia lui Messi si Ronaldo este pe cale sa fie inlocuita de aceea a lui Mbappe si Sterling. Primul pas a fost deja facut, ultimii doi sunt acum fotbalistii cu cea mai mare cota la nivel mondial. Atacantul francez al echipei PSG, Kylian Mbappe, este in acest moment jucatorul cel mai valoros din lume, fiind evaluat de Observatorul fotbalului CIES) la 265,2 milioane de euro.

Pretul aurului a explodat, pe fondul tensiunilor SUA-Iran. Este cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani

Cotatia aurului a urcat luni la cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani, iar uncia de paladiu a atins un nivel record de peste 2. 000 de dolari, pe masura ce investitorii s-au indreptat spre protectia oferita de metalul galben, pe fondul escaladarii tensiunilor dintre SUA si Iran.

Veniturile politicienilor italieni, Conte declara cu 700 de mii de euro mai mult decat in 2018. Berlusconi este cel mai bogat

Veniturile premierului Giuseppe Conte marcheaza o crestere de 700 de mii de euro, asa cum rezulta din declaratia fiscala din 2019, publicata pe site-ul parlamentului. Premierul a declarat pentru 2018 un venit impozabil de 1. 229 de euro. in anul precedent, insa, venitul declarat de Conte a fost de 370. 014 de euro. O crestere, asadar, de aproximativ 700 de mii de euro, potrivit La Repubblica, citat de Rador.

Cel mai rapid tren-sageata autonom, care atinge 350 de kilometri pe ora, pus in circulatie in China

Un tren de mare viteza autonom, care atinge 350 de kilometri pe ora, primul de acest fel din lume, a fost pus in circulatie pe 30 decembrie in China pe o ruta care leaga trei orase-gazda ale Jocurilor Olimpice de iarna din 2022: Beijing, Yanqing si Zhangjiakou. Noul tren sageata este si cel mai inteligent tren de mare viteza din lume, relateaza CNN.

CIES: Kylian Mbappe, cel mai valoros fotbalist din lume; Sterling si Salah, pe podium

Atacantul francez al echipei PSG, Kylian Mbappe, este in acest moment jucatorul cel mai valoros din lume, fiind evaluat de Observatorul fotbalului CIES) la 265,2 milioane de euro, informeaza marca. com.

Cel mai batran cuplu din lume, in Cartea Recordurilor: de cat timp sunt impreuna

Povestea unui cuplu de pensionari a facut inconjurul lumii la finele anului trecut. Cei doi au intrat in Cartea Recordurilor Guiness ca fiind cei mai batrani din lume. La ora actuala, rata divorturilor este una ingrijoratoare in fiecare colt al mapamondului. Cu toate acestea, continua sa existe cupluri a caror poveste de dragoste a facut .

Un indonezian este considerat cel mai rau infractor sexual din istoria Regatului Unit, dupa ce a violat zeci de barbati. Ce pedeapsa a primit

Un student indonezian - considerat drept cel mai rau infractor sexual din istoria Regatului Unit - a fost condamnat luni la inchisoare pe viata, dupa ce a fost gasit vinovat de violarea a zeci de barbati pe care i-a drogat la iesirea din cluburi de noapte, relateaza AFP.

Oficial. Mihai Tudose s-a intors in PSD. Cel mai bun prim-ministru revine in forta

Primarul din Braila, Marian Dragomir, a anuntat, miercuri, ca fostul premier Mihai Tudose a semnat adeziunea pentru a reveni in PSD. Cel mai bun prim ministru, braileanul care a semnat si demarat cel mai important proiect pentru sud-estul Romaniei Podul peste Dunare, revine in forta la PSD, scrie Dragomis pe Facebook.

2019, cel mai cald an inregistrat vreodata in Europa si al doilea cel mai cald an in lume (agentie europeana)

2019 a fost al doilea cel mai cald an inregistrat vreodata, incheind cel mai cald deceniu, a anuntat miercuri Serviciul Copernicus privind schimbarile climatice, relateaza AFP.

Globurile de Aur 2020: Russell Crowe, desemnat cel mai bun actor intr-o miniserie TV Olivia Colman, cea mai buna actrita intr-un serial drama

Actorul neozeelandez Russell Crowe a primit premiul Globul de Aur pentru cel mai bun rol principal intr-o miniserie intr-un film TV, cel din The Loudest Voice, la cea de-a 77-a editie a galei, care are loc duminica noapte, la Los Angeles, potrivit Mediafax. Ramy Youssef a primit Globul de Aur pentru cel mai bun actor intr-un serial de comedie, pentru rolul din Rami. Quentin Tarantino a castigat la sectiunea cel mai bun scenariu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )