Libnet.ro
UNICEF

22:45

Greseala fatala care te lasa fara bani pe card: codul PIN trebuie schimbat imediat

Playtech Playtech,
Greseala fatala care te lasa fara bani pe card: codul PIN trebuie schimbat imediat

In 2020, mai multi romani ca niciodata au trecut la conturi bancare, carduri si plata cu telefonul. Avertismentul de acum are legatura cu retragerea de bani de la bancomat. Esti convins ca. continuă pe Playtech

Avertisment pentru toti romanii: greseala fatala care te lasa fara bani

Guvernul Romaniei, prin agentia pentru securitate cibernetica CERT-RO, a emis o alerta pentru toti romanii care in aceasta perioada sunt foarte activi pe internet. Aceasta avertizare vine.

Pericolul din guma de mestecat. Un medic rupe tacerea despre greseala fatala facuta de toti romanii

Cu toate ca poate sa ajute la curatarea dintilor, specialistii atrag atentia ca guma de mestecat poate sa reprezinte un dezastru pentru articulatia dintre osul mandibular si craniu. Pericolul din guma de mestecat Se stie ca rafturile din supermarketuri sunt pline de periute de dinti pentru diverse nevoi si cu diverse proprietati, iar oamenii sunt .

Vedetele din Romania care s-au trezit fara bani pe carduri. Cum a fost posibil

Mai multe vedete din Romania s-au trezit fara bani pe carduri. Cum a fost posibil, vedeti in randurile de mai jos. Actorul Adrian Nartea, actorul din rolul prinipal al serialului Vlad, Jean de la Craiova si Gabriel Dorobantu s-au trezit cu identitatea furata si cu banii lipsa din conturi. O noua metoda de inselaciune face .

Amenintare maxima: romanii lasati fara bani in conturi. Totul li s-a tras de la cartela SIM

Zeci de romani au ramas fara bani in conturi dupa o operatiune de furt pusa foarte bine la punct si descoperita acum de Politia Romana. Avantajele erei tehnologice sunt indiscutabile,.

Greseala fatala pe care o fac pensionarii cand scot bani de pe cardul si contul bancar pentru pensie

Cardul a ajuns sa fie folosit de mai toate categoriile de varsta, de la cei mai tineri la cei mai in varsta. Dar pericolele n-au disparut, asa ca e important sa fii mereu cu ochii in.

Dominic Fritz ii lasa fara sporuri pe angajatii Primariei Timisoara care au lucrat la proiecte cu bani europeni Cati bani s-au platit pentru aceste sporuri in ultimii 2 ani

Primarul Timisoara, Dominic Fritz, a anuntat, marti, ca a taiat sporurile care le erau acordate angajatilor care lucrau la elaborarea de proiecte cu finantare europeana, intrucat acestea erau suportate din bugetul local, iar rata de implementare era mica.

Klaus Iohannis, despre spitalele care functioneaza fara autorizatie de securtiate de la incendiu: Se pot lua masuri, unele de urgenta, altele pe termen mediu (VIDEO)

In contextul tragediei de la Piatra-Neamt, autoritatile au efectuat mai multe controale in spitalele din Romania, iar mai multe unitati medicale functioneaza fara aviz de securitate la incendiu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )