Libnet.ro
UNICEF

00:07

Greseala fatala care te lasa fara WhatsApp: mare atentie, romani, la acest mesaj

Playtech Playtech,
Greseala fatala care te lasa fara WhatsApp: mare atentie, romani, la acest mesaj

Ai vazut deja cat de populara e WhatsApp ca platforma de comunicare. Un asa succes atrage si infractorii cibernetici, dupa cum vedem cu o noua frauda. Anuntul ca WhatsApp dispare de pe. continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Mare atentie, romani. Vremea o ia razna, toti trebuie sa afle

Este alerta meteo de la Administratia Nationala de Meteorologie. Mare atentie, romani, intrucat vremea o ia razna, iar toti trebuie sa afle asta. Vremea o ia razna. Alerta meteo de la meteorologii ANM. Ce se intampla in urmatoarele ore Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis, luni dimineata, mai multe avertizari nowcasting de tip cod .

Mare atentie: aceste SMS-uri te lasa imediat fara bani. Iata ce trebuie sa stii ca sa nu cazi in capcana

Specialistii in securitate cibernetica avertizeaza in legatura cu o campanie de phishing care-i vizeaza pe utilizatorii PayPal. Utilizatorii PayPal sunt vizati de o campania de phishing,.

Mare atentie, soferi: asa ceva e absolut necesar in masina. Nu pleca iarna la drum fara aceste lucruri

Ti-ai luat inima-n dinti si ai decis ca trebuie sa pleci in vacanta. Pe langa masca si dezinfectant, sunt mai multe lucruri care nu trebuie sa-ti lipseasca din masina, mai ales.

Trucul lui Carmen Bruma pentru a slabi rapid dupa sarbatori. Greseala pe care o fac toti romanii

Sarbatorile ne-au adus multa voie buna, insa am intrat in noul an si cu cateva kilograme in plus. Carmen Bruma ne spune cum sa scapam de ele in timp record. Este vorba despre cinci reguli, la care se adauga un truc ce nu da gres niciodata. Festinul culinar s-a incheiat. Cum ne recapatam silueta? Trucul .

Cand se mananca ciocolata, de fapt. Greseala pe care toti romanii o fac cu acest dulce

Ne inecam amarul in dulciuri. Un studiu facut in tara noastra arata ca vanzarile la ciocolata sunt din ce in ce mai mari. Pofta nebuna ascunde, insa, cateva aprobleme, spun psihologii. Chiar si asa, dulce ca mierea, cremoasa, cu alune sau amaruie, ciocolata este alegerea la indemana a multora atunci cand simt nevoia de un .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2429 seconds )