Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ce greseala mai face Simona Halep in izolare. Este asumata: Nu e ok sa stam impreuna!

Playtech Playtech,
Ce greseala mai face Simona Halep in izolare. Este asumata: Nu e ok sa stam impreuna!

Simona Halep, locul 2 WTA, se afla in autoizolare de mai bine de o luna. Campioana noastra a marturisit ce face din cand in cand. Ce greseala mai face Simona Halep in izolare. Este asumata: Nu e ok sa stam impreuna! Criza sanitara a dus la unele masuri la care multi dintre noi nu s-ar . continuă pe Playtech

VIDEO Simona Halep a facut show pentru Smiley. Cel mai nou trofeu castigat de campioana de la Wimbledon

Simona Halep gaseste zilnic solutii pentru a se distra, desi sta acasa, in izolare, in timp ce toate turneele de tenis sunt anulate din cauza noului coronavirus.

Simona Halep s-a gandit ce vrea dupa criza sanitara. Este clar acum ce planuri are

Criza sanitara a blocat sportul pe mapamond. Cea mai buna sportiva a Romaniei, Simona Halep, s-a gandit ce vrea sa faca dupa ce trece aceasta perioada. Simona Halep s-a gandit ce vrea dupa criza sanitara. Este clar acum ce planuri are Simona Halep, locul 2 WTA, nu a mai jucat un meci oficial de pe .

Sport News: Simona Halep si Petra Kvitova se opun planurilor lui Rafael Nadal si Novak Djokovic

Circuitele de tenis sunt suspendate pentru o perioada nedefinita si lunga pauza se va prelungi inca luni bune pana va reveni tenisul. Exista insa posibilitatea de a se juca cu tribunele goale in scurt timp. Dar Simona Halep si Petra Kvitova se opun ideii de a juca fara prezenta fanilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )