Libnet.ro
UNICEF

01:05

Greseala STS, in cazul uneia dintre fetele ucise la Caracal. Alexandra Macesanu a sunat din casa agresorului

Playtech Playtech,
Greseala STS, in cazul uneia dintre fetele ucise la Caracal. Alexandra Macesanu a sunat din casa agresorului

Greseala STS, in cazul Alexandrei Maceseanu, una dintre fetele disparute si ucise la Caracal. Tanara a sunat din casa agresorului. Informatiile sunt halucinante. Greseala STS, in cazul uneia dintre fetele ucise la Caracal Alexandra Macesanu si Mihaela Luiza Melencu, doua tinere din Olt, au disparut la trei luni distanta, in conditii trase la indigo. Ambele . continuă pe Playtech

CRIME iN SERIE iN CARACAL STS nu a localizat corect apelul uneia din fetele ucise, care a apucat sa sune la 112. Politia: Serviciul de Telecomunicatii Speciale ne-a dat trei adrese gresite (VIDEO)

Cele mai recente declaratii ale oficialilor Politiei Romane cu privire la crimele din Caracal paseaza responsabilitatea catre Serviciul de Telecomunicatii Speciale. Potrivit purtatorului de cuvant al.

Cine sunt fetele din Caracal, gasite arse dupa ce au fost date disparute. Prietenii tinerelor fac dezvaluiri ingrozitoare

Doua fete din Caracal pe care parca le inghitise pamantul, doua disparitii trase la indigo. Ipotezele zboara, postarile pe site-urile de socializare curg si aduc noi indicii in cazul minorelor. Un taximetrist, tras la raspundere. O perchezitie se desfasoara, la aceasta ora. Cine sunt fetele din Caracal, gasite arse dupa ce au fost date disparute? .

Gheorghe Dinca, banuit ca le-a ucis pe fetele din Caracal, era divortat si locuia singur

Noi dezvaluiri socante din ancheta disparitiei celor doua adolescente din Olt. Surse din investigatie spun ca una dintre fetele disparute a sunat ieri la 112 si a anuntat ca este tinuta captiva intr-o.

Marturia unei foste angajate a barbatului banuit ca le-a ucis pe fetele din Caracal. Mi-a spus ca imi da bani sa ma culc cu el. ii placeau filmele de groaza

O fostaangajataa barbatului banuit ca le-a ucis pe fetele din Caracal face declaratii-soc. Mi-a spus ca imi da o suma de bani sa ma culc cu el, iar cand am auzit am plecat acasa. Nu am.

Cinci persoane au fost retinute in Romania, in dosarul uneia dintre cele mai mari retele de trafic de persoane

Cinci persoane au fost retinute in Romania, in dosarul uneia dintre cele mai mari retele de trafic de persoane. Interlopii romani au trimis ilegal in America pe la granita cu Mexic sute de persoane printre.

Ce ar fi spus AlexandraMacesanu,una dintre fetele disparute, cand a apelat 112. Imagini dramatice de la locul crimelor. VIDEO

Dezvaluiri socante din ancheta disparitiei celor doua adolescente din Olt. AlexandraMacesanu,una dintre fetele disparute, asunat joi seara la 112 si a anuntat ca este tinuta captiva.

Surse din investigatie spun ca una dintre fetele disparute a sunat ieri la 112 si a anuntat ca este tinuta captiva intr-o casa. Ce a urmat

Noi dezvaluiri socante din ancheta disparitiei celor doua adolescente din Olt. Surse din investigatie spun ca una dintre fetele disparute a sunat ieri la 112 si a anuntat ca este tinuta captiva intr-o.

Gheorghe Dinca, barbatul care ar fi omorat fetele din Caracal, cercetat pentru omor calificat

Barbatul care ar fi omorat fetele disparute din Caracal este cercetat acum pentru omor calificat. Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Olt. Initial dosarul s-a inregistrat pe rolul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )