Libnet.ro
UNICEF

18:15

Gheorghe Dinca, banuit ca le-a ucis pe fetele din Caracal, era divortat si locuia singur

Antena3 Antena3,
Gheorghe Dinca, banuit ca le-a ucis pe fetele din Caracal, era divortat si locuia singur

Noi dezvaluiri socante din ancheta disparitiei celor doua adolescente din Olt. Surse din investigatie spun ca una dintre fetele disparute a sunat ieri la 112 si a anuntat ca este tinuta captiva intr-o. continuă pe Antena3

Marturia unei foste angajate a barbatului banuit ca le-a ucis pe fetele din Caracal. Mi-a spus ca imi da bani sa ma culc cu el. ii placeau filmele de groaza

O fostaangajataa barbatului banuit ca le-a ucis pe fetele din Caracal face declaratii-soc. Mi-a spus ca imi da o suma de bani sa ma culc cu el, iar cand am auzit am plecat acasa. Nu am.

Gheorghe Dinca, barbatul care ar fi omorat fetele din Caracal, cercetat pentru omor calificat

Barbatul care ar fi omorat fetele disparute din Caracal este cercetat acum pentru omor calificat. Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Olt. Initial dosarul s-a inregistrat pe rolul.

Cine sunt fetele din Caracal, gasite arse dupa ce au fost date disparute. Prietenii tinerelor fac dezvaluiri ingrozitoare

Doua fete din Caracal pe care parca le inghitise pamantul, doua disparitii trase la indigo. Ipotezele zboara, postarile pe site-urile de socializare curg si aduc noi indicii in cazul minorelor. Un taximetrist, tras la raspundere. O perchezitie se desfasoara, la aceasta ora. Cine sunt fetele din Caracal, gasite arse dupa ce au fost date disparute? .

Filmul crimei din Caracal. Cum au fost rapite fetele care faceau autostopul si ce s-a intamplat cu cadavrele

Cazul crimei din Caracal a ingrozit Romania, iar autoritatile incearca sa afle cum au fost rapite fetele care faceau autostopul si ce s-a intamplat cu cadavrele. Din primele informatii reiese ca Gheorghe Dinca ar fi ucis cu bestialitate patru fete, le-ar fi transat si descompus in acid de la bateriile unor masini, apoi a ingropat .

Crima de la Caracal. Cate fete a ucis, de fapt, Gheorghe Dinca. Rasturnare de situatie pentru politisti

Crima de la Caracal scoate la iveala detalii cutremuratoare despre criminalul Gheorghe Dinca. Barbatul de 65 de ani ar fi ucis de fapt patru fete, le-ar fi transat si descompus resturile cu acid de la bateriile de masina, apoi le-ar fi ingropat in curte. Gheorghe Dinca ar fi ucis de fapt patru fete Doua dintre .

Imagini dramatice de la locul crimelor din Caracal. O tanara a lesinat. Autoritatile au venit imediat in ajutor

Momente cumplite langa casa lui Gheorghe Dinca, presupusul criminal care ar fi ucis doua fete disparute la Caracal. Zeci de oameni sunt prezen in fata locuintei lui Gheorghe Dinca, acolo unde.

El este Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul mortii fetelor din Caracal. Barbatul a fost ridicat de politisti - FOTO

Au aparut primele imagini cu suspectul care ar fi omorat cele doua fete din Caracal. Gheorghe Dinca este barbatul din Caracal in locuinta caruia anchetatorii au descoperit resturi de oase arse, cinci pungi cu .

El este Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul mortii fetelor din Caracal. Barbatul a fost ridicat de politisti

Au aparut primele imagini cu suspectul care ar fi omorat cele doua fete din Caracal. Gheorghe Dinca este barbatul din Caracal in locuinta caruia anchetatorii au descoperit resturi de oase arse, cinci pungi cu .

Peste 400 de persoane in fata casei lui Gheorghe Dinca, suspectul in cazul uciderii Alexandrei Macesanu, tanara din Caracal

Peste 400 de persoane s-au adunat vineri seara in fata casei suspectului in cazul disparitiei fetei de 15 ani, din Caracal, imobilul fiind perchezitionat de anchetatori de dimineata. Oamenii, care sunt.

Politistii din Caracal ar fi asteptat pana dimineata sa intervina, desi stiau adresa barbatului suspectat de crima de noaptea (surse)

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca politistii din Caracal stiau locatia in care se afla Gheorghe Dinca inca de noaptea, dar nu au organizat un flagrant, asa cum le permitea legea, ci au preferat sa astepte autorizatie de perchezitie pentru dimineata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )