Libnet.ro
UNICEF

01:05

Greseli fatale facute de cei care se trateaza acasa de covid. Un medic rupe tacerea

Playtech Playtech,
Greseli fatale facute de cei care se trateaza acasa de covid. Un medic rupe tacerea

Din pacate, chiar si la cazurile grave, internate in spital, tratamentul sigur sau standard este cel simptomatic, plus suportul unor functii vitale care ti-ar fi afectate, respectiv oxigenarea, problema pe care o are corpul la momentul unei infectii severe la nivelul cailor respiratorii inferioare, cand faci pneumonie. Oamenii primesc antitermice, hidratare, plus suportul functiei respiratorii. continuă pe Playtech

Cum functioneaza tratamentul pentru COVID. Ce greseli fac cei care se trateaza acasa. Medic: Este foarte periculos!

Medicul Victoria Arama a atras atentia asupra greselilor pe care le fac persoanele infectate cu COVID care se trateaza acasa, dupa scheme care circula pe internet. Doctorul a explicat cat de rau ne pot face anumite pastile pe care le luam dupa ureche. Mare atentie! Antibioticele in aceasta infectie ne fac mai mult rau decat bine.

Toti cei care stau la bloc trebuie sa stie asta. Dezastrul in care locuiesc

Un studiu arata ca 50% dintre romani locuiesc in case prea mici, insuficient incalzite, cu mucegai, acces precar la grup sanitar sau utilitati de baza. Studiul Daca peretii ar vorbi este facut de grupul Kingfisher, 523;n 5 tari din Europa. 50% dintre romani nu sunt multumiti in ce case traiesc. De ce nu au liniste .

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre acuzatiile privind scaderea numarului de teste: ii sfatuiesc pe toti cei care lanseaza astfel de petarde sa se uite la numarul de teste lunar

Premierul Ludovic Orban a vorbit joi seara despre numarul de teste COVID-19 prelucrate in ultimele zile, in contextul in care in s-a putut observa o scadere a testarilor zilnice, iar PSD acuza ca aceasta.

Prima de 1.000 de euro pentru cei care poarta masca. 160.000 de beneficiari sunt deja confirmati

Purtatul mastii a devenit aproape peste tot in lume o masura obligatorie, in contextul COVID-19. Unele companii chiar incurajeaza financiar angajatii, pentru a proceda astfel. Printre acestea, Daimler, grupul ma.

Orban anunta primul spital privat care devine suport COVID: nu se plateste, totul e decontat

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri seara ca spitalul privat Metropolitan din reteaua Monza va intra, incepand de pe 3 noiembrie, in reteaua de suport COVID si va avea 30 de paturi ATI.

USR-PLUS, zguduit de scandaluri inainte de ziua votului: E un partid capturat si fara speranta, care va dezamagi pe toti cei care il mai voteaza cu inima curata

Luptele interne din USR-PLUS a determinat tot mai multi membrii sa isi dea demisia din cadrul formatiunii chiar in preajma alegerilor, nemultumiti in special de modul in care au fost inlaturati cei care.

Cristian Diaconescu (PMP): Romania are o sansa istorica. ii rog pe cei care voteaza sa se gandeasca la faptul ca ziua de maine depinde de eficienta politicienilor pe care ii aleg azi (VIDEO)

Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe, acum candidat PMP la Senat, a declarat miercuri, pentru B1 TV, ca, prin cele 80 de miliarde de euro de care va dispune, Romania are o sansa istorica la dezvoltare pe ca.

Cristian Diaconescu (PMP): Romania are o sansa istorica. ii rog pe cei care voteaza sa se gandeasca la faptul ca ziua de maine depinde de eficienta politicienilor pe care ii aleg azi (VIDEO)

Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe, acum candidat PMP la Senat, a declarat miercuri, pentru B1 TV, ca, prin cele 80 de miliarde de euro de care va dispune, Romania are o sansa istorica la dezvoltare pe ca.

CORONAVIRUS |Aproape 35% dintre cazurile din ultima saptamana, inregistrate in Bucuresti si alte 4 judete. 48 de ani varsta medie a celor infectati. Peste 95% dintre cei care au murit aveau cel putin o comorbiditate

Institutul National de Sanatate Publica INSP) a publicat, marti, raportul saptamanal privind evolutia cazurilor de coronavirus in Romania, analiza din care reiese ca in intervalul 23 - 29 noiembrie,.

IOHANNIS: Gandurile noastre se indreapta catre eroii acestui an, personalul medical si cei care se sacrifica pentru a opri raspandirea virusului

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, in alocutiunea de Ziua Nationala, despre ceremonia restransa organizata din cauza pandemiei si a transmis multumiri celor care lupta in prima linie pentru limitarea raspandirii virusului. De asemenea, seful statului a transmis un gand pentru familiile celor rapusi de virus si a facut referire la faptul ca drumul nostru inainte nu va fi usor. in plus, Iohannis s-a referit la momentul alegerilor, cand romanii vor avea din nou ocazia sa-si faca auzita vocea, prin vot, si sa aleaga un nou Parlament, cu oameni onesti, mai muncitori, mai buni, potrivit News.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )