Libnet.ro
UNICEF

22:00

Greta Thunberg, mesaj dur pentru Romania: Ne vedem in strada

Playtech Playtech,
Greta Thunberg, mesaj dur pentru Romania: Ne vedem in strada

Miercuri, 4 martie 2020, Comisia Europeana CE) a dat publicitatii proiectul de lege a climei UE. Proiectul vizeaza sa stabileasca obiectivul neutralitatii carbonului in 2050, insa ceea ce lauda drept o premiera pe intregul continent este catalogat deja drept o capitulare de catre Greta Thunberg, care se afla intr-o vizita la Bruxelles, relateaza AFP. Greta . continuă pe Playtech

Greta Thunberg, mesaj pentru romani: Ne vedem in strada!

Greta Thunberg, cea mai cunoscuta activista de mediu, a lansat, in exclusivitate pentru MEDIAFAX, pr.

VIDEO Greta Thunberg, in primul sau mesaj pentru Romania: Fiti uniti impotriva taierilor ilegale de copaci!

Activista de mediu Greta Thunberg le-a cerut romanilor sa fie uniti impotriva taierilor ilegale de copaci, in primul sau mesaj adresat tarii noastre, in exclusivitate pentru Mediafax. Ne vedem in strada, spune activista de 17 ani.

Greta Thunberg loveste din nou: cum a desfiintat noul plan al Comisiei Europene

Comisia Europeana are un plan pentru obtinerea neutralitatii climatice in Europa pana la 2050. Greta Thunberg a criticat aspru superficialitatea actului si a insistat pe faptul ca schimbari.

Greta Thunberg critica planul Green Deal al CE

Activista Greta Thunberg a criticat planul Comisiei Europene de atingere a neutralitatii climatice europene in 2050. Ea spune ca Planul Verde propus de CE da lumii sub 50% sanse de a limita incalzirea globala.

AGENTIILE DE PRESA: Bruxellesul isi prezinta legea luptei impotriva modificarilor climatice, criticata de Greta Thunberg

Comisia Europeana CE) si-a publicat miercuri proiectul de lege a climei UE, vizand sa stabileasca obiectivul neutralitatii carbonului in 2050, insa ceea ce lauda drept o premiera pe intregul continent este catalogat deja drept o capitulare de catre Greta Thunberg, care se afla intr-o vizita la Bruxelles, relateaza AFP.

Mesaj dur dupa ce Sorina Pintea a fost arestata: Ajunge! Tortura umana trebuie sa dispara

Dupa ce Sorina Pintea a fost preluata de agentii de politie, un mesaj dur s-a lansat pe pagina ei de Facebook. Prin ce a trecut fostul Ministru al Sanatatii in drumul spre sectia de politie? Mesaj dur dupa ce Sorina Pintea a fost arestata Fostul Ministru al Sanatatii, este acum arestata pentru o perioada de .

VIDEO Adrian Streinu Cercel, mesaj dur pentru romanii din strainatate care vor sa vina acasa de Paste. Ce le transmite

Romanii din strainatate care se pregatesc sa vina acasa de Paste ar trebui sa se gandeasca de doua ori la acest lucru. Medicul Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului Matei Bals din Capitala, ii avertizeaza, mai ales pe cei cei din Italia, sa ia in calcul ca s-ar putea ca, in loc sa stea cu cei dragi, sa fie izolati la domiciliu sau in carantina, in contextul epidemiei de coronavirus.

Smiley, mesaj public pentru Simona Halep. Fanii lor au reactionat imediat

Simona Halep a primit din partea celebrului cantaret Smiley, un mesaj pe contul ei de socializare. Multi fani ai acestuia au ramas surprinsi, avand diferite reactii. De asemenea, cei doi au avut o relatie stransa. Smiley, mesaj public pentru Simona Halep Celebrul cantaret, Andrei Tiberiu Maria, cunoscut si sub numele de Smiley, a facut recent .

Sotul Sorinei Pintea, mesaj cutremurator pentru autoritati: Poate muri

Sotul Sorinei Pintea, Ovidiu Goga, a trimis o scrisoare catre oricine, in care spune ca aceasta este grav bolnava, conditiile din arest putand duce chiar la moarte. in plus, acesta sustine ca nu se teme pentru faptul ca sotia lui nu-si va dovedi nevinovatia si este convins ca intr-un final aceasta va fi achitata. Sotul .

Florin Citu: incepe procedura de deficit excesiv pentru Romania

Comisia Europeana a facut anuntul de incepere a procedurii de deficit excesiv pentru Romania, a decl.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )