Libnet.ro
UNICEF

05:00

Greta Thunberg, mesaj pentru romani: Ne vedem in strada!

România Liberă România Liberă,
Greta Thunberg, mesaj pentru romani: Ne vedem in strada!

Greta Thunberg, cea mai cunoscuta activista de mediu, a lansat, in exclusivitate pentru MEDIAFAX, pr. continuă pe România Liberă

Greta Thunberg, mesaj dur pentru Romania: Ne vedem in strada

Miercuri, 4 martie 2020, Comisia Europeana CE) a dat publicitatii proiectul de lege a climei UE. Proiectul vizeaza sa stabileasca obiectivul neutralitatii carbonului in 2050, insa ceea ce lauda drept o premiera pe intregul continent este catalogat deja drept o capitulare de catre Greta Thunberg, care se afla intr-o vizita la Bruxelles, relateaza AFP. Greta .

VIDEO Greta Thunberg, in primul sau mesaj pentru Romania: Fiti uniti impotriva taierilor ilegale de copaci!

Activista de mediu Greta Thunberg le-a cerut romanilor sa fie uniti impotriva taierilor ilegale de copaci, in primul sau mesaj adresat tarii noastre, in exclusivitate pentru Mediafax. Ne vedem in strada, spune activista de 17 ani.

Greta Thunberg loveste din nou: cum a desfiintat noul plan al Comisiei Europene

Comisia Europeana are un plan pentru obtinerea neutralitatii climatice in Europa pana la 2050. Greta Thunberg a criticat aspru superficialitatea actului si a insistat pe faptul ca schimbari.

Greta Thunberg critica planul Green Deal al CE

Activista Greta Thunberg a criticat planul Comisiei Europene de atingere a neutralitatii climatice europene in 2050. Ea spune ca Planul Verde propus de CE da lumii sub 50% sanse de a limita incalzirea globala.

AGENTIILE DE PRESA: Bruxellesul isi prezinta legea luptei impotriva modificarilor climatice, criticata de Greta Thunberg

Comisia Europeana CE) si-a publicat miercuri proiectul de lege a climei UE, vizand sa stabileasca obiectivul neutralitatii carbonului in 2050, insa ceea ce lauda drept o premiera pe intregul continent este catalogat deja drept o capitulare de catre Greta Thunberg, care se afla intr-o vizita la Bruxelles, relateaza AFP.

Ion Tiriac, mesaj pentru Gica Hagi. Ce spune despre cariera lui: De la zero, la infinit!

Ori de cate ori a avut ocazia, Ion Tiriac a scos in evidenta situatia dezastruoasa in care a ajuns sportul romanesc, din cauza lipsei infrastructurii si a dezinteresului celor care fac la noi legile si regulamentele din sport. Fostul tenismen are un mesaj pentru Gica Hagi, ale carui realizari din cariera le considera extraordinare. Mesaj .

Lovitura pentru romani. Cat de mult au crescut preturile apartamentelor si care este cel mai scump oras

Preturile apartamentelor vechi, cat si noi au crescut fata de perioada anului trecut. Majorari se inregistreaza mai ales in Cluj-Napoca si Capitala Banatului. Bucuresti a inregistrat ieftiniri la apartamentele noi. Cat de mult au crescut preturile apartamentelor si care este cel mai scump oras in luna februarie, preturile unui apartament a crescut cu 1,6% mai .

Dacia Duster si Orange, veste uriasa pentru romani. Cu ce echipamente exclusive este dotata masina

Modelul Duster SL Orange, ofera mai multe benefici fata de cat te asteptai. Colaborarea Orange si Dacia pun la vanzare o masina cu totul si cu totul unica. Acest vehicul le ofera iubitorilor Duster, un confort exceptional si o tehnologie avansata pentru o Dacia. Totul la un pret destul de acceptabil. Dacia Duster si Orange, .

Handbal masculin: Dinamo, calificata in optimile Ligii Campionilor. Ghinion pentru romani, in returul cu PSG

Dinamo Bucuresti a intrat in istoria handbalului masculin romanesc, dupa calificarea in optimile Ligii Campionilor. Trupa din Stefan cel Mare ar putea avea insa mari probleme in optimi, cu bogatii de la PSG. Calificare istorica pentru Dinamo Elevii lui Constantin Stefan si-au luat revansa in fata lui Sporting, dupa ce in sezonul trecut, in aceeasi .

Dincu, mesaj pentru vaduva neagra din PSD: Erai consiliera cu achizitii a doamnei Pintea. Sper ca stai bine cu imunitatea. Ai grija de tine!

Sociologul Vasile Dincu, fost vicepremier, a scris pe blogul personalun material dur la adresa Ancai Alexandrescu, fosta consiliera a premierilor Adrian Nastase si Viorica Dancila. Dancu spune ca Anca Alexandrescu este vazuta in PSD drept o vaduva neagra si o devoratoare de presedinti si ii transmite sa aiba grija cu imunitatea, in conditiile in care a fost consiliera pentru achizitii a fostului ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, acum arestata din cauza ca ar fi luat mita.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )