Libnet.ro
UNICEF

21:46

Greta Thunberg il ia peste picior pe Trump, dupa ce presedintele a cerut oprirea numaratorii: Chill, Donald!

Adevărul Adevărul,
Greta Thunberg il ia peste picior pe Trump, dupa ce presedintele a cerut oprirea numaratorii: Chill, Donald!

Greta Thunberg, adolescenta suedeza activista pentru mediu, l-a ridiculizat pe Donald Trump intr-un mesaj publicat joi seara pe Twitter, dupa 11 luni de cand presedintele american lua in deradere determinarea ei. continuă pe Adevărul

Greta Thunberg il ridiculizeaza pe Trump: Relaxeaza-te, Donald!

Tanara activista de mediu Greta Thunberg l-a ironizat joi seara, pe Twitter, pe presedintele american in functie Donald Trump, care a continuat sa faca apeluri la oprirea numararii voturilor dupa scrutinul prezidential desfasurat in SUA.

Greta Thunberg l-a ridiculizat pe Trump pe Twitter

Greta Thunberg, adolescenta suedeza activista pentru mediu, l-a ridiculizat pe Donald Trump intr-un mesaj publicat joi seara pe Twitter, dupa 11 luni de cand presedintele american lua in deradere determinarea ei, potrivit News.

Cum a raspuns Greta Thunberg la discursul lui Donald Trump dupa alegeri

Tanara activista Greta Thunberg a reactionat la discursul lui Donald Trump dupa alegeri. Asta dupa ce si el, la randul sau, a facut glume pe seama faptului ca Greta a fost numita Persoana Anului de revista Time anul trecut.

Deutsche Bank cauta solutii pentru a incheia relatia cu presedintele Donald Trump dupa alegeri surse

Deutsche Bank cauta solutii pentru a incheia relatia cu presedintele american Donald Trump dupa alegeri, din cauza publicitatii negative de care are parte, au declarat trei oficiali bancari, transmite Reuters, citata de news. ro. Banca germana a acordat Trump Organization, grup condus in prezent de doi fii ai presedintelui american, imprumuturi in valoare de aproximativ 340 de milioane de dolari, care sunt in curs de rambursare, potrivit documentelor transmise de Donald Trump Biroului pentru Etica Guvernamentala, in luna iulie, si a unei surse din cadrul Deutsche Bank.

Deutsche Bank cauta solutii pentru a incheia relatia cu presedintele Donald Trump dupa alegeri

Deutsche Bank cauta solutii pentru a incheia relatia cu presedintele american Donald Trump dupa alegeri, din cauza publicitatii negative de care are parte, au declarat trei oficiali bancari, transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )