Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cum a raspuns Greta Thunberg la discursul lui Donald Trump dupa alegeri

ADPM ADPM,
Cum a raspuns Greta Thunberg la discursul lui Donald Trump dupa alegeri

Tanara activista Greta Thunberg a reactionat la discursul lui Donald Trump dupa alegeri. Asta dupa ce si el, la randul sau, a facut glume pe seama faptului ca Greta a fost numita Persoana Anului de revista Time anul trecut. continuă pe ADPM

Greta Thunberg il ridiculizeaza pe Trump: Relaxeaza-te, Donald!

Tanara activista de mediu Greta Thunberg l-a ironizat joi seara, pe Twitter, pe presedintele american in functie Donald Trump, care a continuat sa faca apeluri la oprirea numararii voturilor dupa scrutinul prezidential desfasurat in SUA.

Greta Thunberg l-a ridiculizat pe Trump pe Twitter

Greta Thunberg, adolescenta suedeza activista pentru mediu, l-a ridiculizat pe Donald Trump intr-un mesaj publicat joi seara pe Twitter, dupa 11 luni de cand presedintele american lua in deradere determinarea ei, potrivit News.

Greta Thunberg il ia peste picior pe Trump, dupa ce presedintele a cerut oprirea numaratorii: Chill, Donald!

Greta Thunberg, adolescenta suedeza activista pentru mediu, l-a ridiculizat pe Donald Trump intr-un mesaj publicat joi seara pe Twitter, dupa 11 luni de cand presedintele american lua in deradere determinarea ei.

Donald Trump, expulzat de la Casa Alba? Anunt de ultima ora: ce se intampla in America

Vineri, un purtator de cuvant al candidatului la presedentia SUA, Joe Biden, a amenintat ca Donald Trump va fi expulzat de la Casa Alba daca va refuza sa-si recunoasca infrangerea in alegeri, care pare sa fie din ce in ce mai aproape, potrivit AFP. Ce se intampla in America. Donald Trump, expulzat de la Casa .

Rezultate alegeri SUA. Cum arata lupta dintre Donald Trump si Joe Biden: actualul presedinte are o singura varianta

In acest moment in America sondajele s-au inchis in toata tara si rezultatele incep sa fie numarate. incepand cu 3:15, ora locala, Joe Biden are 238 de voturi la Colegiul Electoral, iar Donald Trump are 213. Datele sunt facute baza proiectiilor Associated Press. Trump vs Biden. Exit-pollul alegerilor americane Conform datelor estimative Donald Trump si .

Jennifer Aniston l-a luat la misto pe Donald Trump. Totul a devenit viral

Jennifer Aniston l-a ironizat pe Donald Trump chiar in ziua in care americanii isi decid viitorul presedinte. Video-ul postat de celebra actrita a devenit rapid viral, iar majoritatea fanilor si sustinatorii lui Joe Biden au felicitat-o pentru curaj si pentru gandirea sa. Jennifer Aniston l-a ironizat pe Donald Trump. VIDEO Multe din persoanele publice s-au .

Donald Trump contesta deja victoria lui Joe Biden. Replica democratului: Cei care incalca legea sunt escortati afara din Casa Alba

Echipa de campanie a prelsedintelui Donald Trump a clarificat, vineri, ca va contesta castigarea alegerilor prezidentiale de catre democratul Donald Trump.

Cum vrea Mircea Badea sa se imbogateasca pe seama lui Donald Trump. Pariul riscant facut acum

Este stiut faptul ca prezentatorul TV Mircea Badea joaca la pariuri cand are ocazia. Vedeta postului de televiziune Antena 3 a publicat pariul pe care la facut in lupta pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite. Cum vrea sa se imbogateasca Mircea Badea pe seama lui Donald Trump Prezentatorul de la Antena 3 si-a anuntat fanii .

DONALD TRUMP, DESPRE ALEGERILE DIN SUA: Noaptea trecuta conduceam in multe state-cheie conduse de Democrati, apoi au inceput sa dispara ca prin magie

Presedintele Donald Trump a postat pe Twitter un comentariu in care spune ca Noaptea trecuta conduceam, deseori solid, in multe state-cheie, aproape toate conduse si controlate de Democrati. Apoi, unul cate unul, au inceput sa dispara ca prin magie pe masura ce voturi-surpriza era numarate.

Dramele lui Joe Biden, contracandidatul lui Donald Trump. Cum i-a murit familia, membru cu membru

In acest moment toata lumea priveste spre America. La ora la care scriem acest material, America se pregateste sa-si afle noul presedinte. Candidatii, Donald Trump, la un posibil al doilea mandat, si Joe Biden vicepresedintele republican, asteapta inchiderea urnelor. Dar in timp ce se numara voturile, multa lume isi pune o intrebare. Cat de mult .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )