Libnet.ro
UNICEF

11:45

Greta Thunberg a pierdut cursa Premiului Nobel pentru Pace. Premierul etiopian este castigator

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Greta Thunberg a pierdut cursa Premiului Nobel pentru Pace. Premierul etiopian este castigator

Premierul etiopian Abiy Ahmed este laureatul Premiului Nobel pentru Pace pe 2019, a anuntat Berit Reiss-Andersen, presedintele Comitetului Nobel norvegian. Abiy Ahmed a reusit sa o depaseasca astfel pe tanara activista Greta Thunberg foto dreapta). continuă pe Wall-Street Ro

Laureatul Premiului Nobel pentru Pace va fi anuntat astazi. Cine a primit aceasta distinctie de-a lungul timpului

Laureatul Premiului Nobel pentru Pace va fi anuntat astazi in cadrul unei ceremonii care va avea loc la ora 11.

Premiul Nobel pentru Pace 2019. Etiopianul Abiy Ahmed, omul care a reconciliat Eritreea

Premierul etiopian Abiy Ahmed este laureatul Premiului Nobel pentru Pace pe 2019, a anuntat vineri la Oslo Berit Reiss-Andersen, presedinta Comitetului Nobel norvegian, transmit agentiile internationale de.

Astazi vor fi anuntati laureatii Premiului Nobel pentru Fizica Cui a revenit aceasta distinctie de-a lungul istoriei de peste un secol a premiilor Nobel

Marti, la Stockholm, vor fi anuntati laureatii sau laureatul Premiului Nobel pentru Fizica. Cu o zi in urma, a fost decernat premiul Nobel pentru Medicina, care a revenit oamenilor de stiinta William G. Kaelin Jr, Peter J. Ratcliffe si Gregg L. Semenza, pentru studiile privind adaptarea celulelor la schimbarile din nivelurile de oxigen. Descoperirea deschide calea pentru dezvoltarea unor noi si promitatoare strategii de combatere a cancerului, anemiei si altor boli.

Indignare in Bosnia si Kosovo dupa acordarea Premiului Nobel pentru Literatura lui Peter Handke: Un admirator al lui Slobodan Milosevic si un negationist

Mai multe voci s-au facut auzite joi in Bosnia si in Kosovo denuntand acordarea premiului Nobel pentru Literatura pentru anul 2019 austriacului Peter Handke, considerat un admirator al lui Slobodan Milosevic si un negationist al crimelor din timpul razboaielor din fosta Iugoslavie, informeaza AFP.

Cine a primit premiul Nobel pentru Pace 2019. Are o poveste de viata cu care a cucerit lumea intreaga

Abiy Ahmed a primit Premiul Nobel pentru Pace, in urma eforturilor sale de a rezolva conflictul dintre Etiopia si Eritreea. El are o poveste de viata impresionanta, provenind dintr-o familie de sateni modesti. Acum este premierul Etiopiei, dar in copilarie a crescut dormind pe jos. De-a lungul carierei a luptat impotriva unui dictator si a .

PREMIUL NOBEL PENTRU PACE 2019. Premierul Etiopiei, marele castigator

Premiul Nobel pentru Pace pe anul 2019 a fost castigat de premierul etiopian, Abiy Ahmed. Prim-ministrul etiopian este artizanul reconcilierii istorice a tarii sale cu Eritreea.

VIDEO Premierul etiopian Abiy Ahmed Ali a primit premiul Nobel pentru Pace 2019

Premierul etiopian Abiy Ahmed Ali a castigat vineri premiul Nobel pentru Pace 2019 pentru eforturile sale de a obtine pacea si cooperarea internationala si in particular pentru initiativa sa decisiva pentru a rezolva conflictul de la granita cu vecina sa Eritrea.

Joi vor fi anuntati cei doi laureati ai premiului Nobel pentru literatura. Unul dintre ei trebuie sa fie o femeie, cel mai probabil, vor fi de pe continente diferite

Joi, Academia Suedeza va anunta cei doi laureati ai premiului Nobel pentru literatura, institutia incercand de aceasta data sa evite perspectiva eurocentrica si orientata catre barbati din anii anteriori, scrie The Guardian. Motivul acordarii a doua premii vine ca urmare a scandalului sexual care a zguduit academia anul trecut.

Cine este castigatorul premiului Nobel pentru Pace 2019: a crescut dormind pe jos, a luptat impotriva unui dictator si a supravietuit unui atac cu grenada

Laureatul Nobelului Pacii Abiy Ahmed, premierul unui regim al carui produs pur este, fiul unor sateni modesti devenit seful spionilor, a initiat schimbari profunde in Etiopia, trezind sperante si inamicitii, relateaza AFP.

PREMIUL NOBEL PENTRU FIZICA 2019. Descoperirile facute de savantii James Peebles, Michel Mayor si Didier Queloz

Au fost anuntati castigatorii Premiului Nobel pentru Fizica pe anul 2019:Savantii James Peebles, Michel Mayor si Didier Queloz. Potrivit site-ului oficial al evenimentului, acestia au.

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )