Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO Premierul etiopian Abiy Ahmed Ali a primit premiul Nobel pentru Pace 2019

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Premierul etiopian Abiy Ahmed Ali a primit premiul Nobel pentru Pace 2019

Premierul etiopian Abiy Ahmed Ali a castigat vineri premiul Nobel pentru Pace 2019 pentru eforturile sale de a obtine pacea si cooperarea internationala si in particular pentru initiativa sa decisiva pentru a rezolva conflictul de la granita cu vecina sa Eritrea. continuă pe Hotnews

Premiul Nobel pentru Pace 2019. Etiopianul Abiy Ahmed, omul care a reconciliat Eritreea

Premierul etiopian Abiy Ahmed este laureatul Premiului Nobel pentru Pace pe 2019, a anuntat vineri la Oslo Berit Reiss-Andersen, presedinta Comitetului Nobel norvegian, transmit agentiile internationale de.

Greta Thunberg a pierdut cursa Premiului Nobel pentru Pace. Premierul etiopian este castigator

Premierul etiopian Abiy Ahmed este laureatul Premiului Nobel pentru Pace pe 2019, a anuntat Berit Reiss-Andersen, presedintele Comitetului Nobel norvegian. Abiy Ahmed a reusit sa o depaseasca astfel pe tanara activista Greta Thunberg foto dreapta).

Cine a primit premiul Nobel pentru Pace 2019. Are o poveste de viata cu care a cucerit lumea intreaga

Abiy Ahmed a primit Premiul Nobel pentru Pace, in urma eforturilor sale de a rezolva conflictul dintre Etiopia si Eritreea. El are o poveste de viata impresionanta, provenind dintr-o familie de sateni modesti. Acum este premierul Etiopiei, dar in copilarie a crescut dormind pe jos. De-a lungul carierei a luptat impotriva unui dictator si a .

PREMIUL NOBEL PENTRU PACE 2019. Premierul Etiopiei, marele castigator

Premiul Nobel pentru Pace pe anul 2019 a fost castigat de premierul etiopian, Abiy Ahmed. Prim-ministrul etiopian este artizanul reconcilierii istorice a tarii sale cu Eritreea.

Premiul Nobel pentru Pace 2019, oferit unui premier din Africa

Premierul etiopian Abiy Ahmed a fost distins vineri cu Premiul Nobel pentru Pace 2019, pentru actiunile pe care le-a intreprins in favoarea reconcilierii tarii sale cu Eritreea, a anuntat Comitetul Nobel norvegian, potrivit AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )