Libnet.ro
UNICEF

12:00

Greta Thunberg spune ca este probabil purtatoare a noului coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Greta Thunberg spune ca este probabil purtatoare a noului coronavirus

Activista suedeza Greta Thunberg a spus marti ca probabil este purtatoare a noului coronavirus, dupa ce a avut mai multe simptome legate de Covid-19, dupa ce s-a intors dintr-o calatorie din Europa centrala, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Greta Thunberg, in autoizolare dupa calatoria in Europa Centrala

Greta Thunberg a dezvaluit, marti, ca a fost in autoizolare in ultimele saptamani ca masura de precautie in urma suspiciunilor ca ar putea fi contminata cu noul coronavirus. Dupa ce am revenit din.

AGENTIILE DE PRESA: Summit G20 prin videoconferinta pe tema pandemiei noului coronavirus

Sefii de stat si de guverne ai tarilor din cadrul G20 se reunesc joi, prin videoconferinta, intr-un summit pe tema epidemiei noului coronavirus, in contextul in care Grupul Celor Douazeci cel mai dezvoltate tari este criticat din cauza unei lentori a unei reactii fata de consecintele economice ale crizei, relateaza Reuters.

Vremea calda incetineste raspandirea noului coronavirus, au constatat epidemiologii. La ce temperaturi creste riscul de extindere

Medicii italieni au observant ca in partea de sud a Italiei raspandirea noului coronavirus este mai redusa si pun acest fapt pe vremea mai calda din zona.

Grecia intra in izolare generala in lupta impotriva noului coronavirus

Grecia intra in izolare generala de luni, intr-o incercare de a indigui raspandirea noului coronavirus, a anuntat premierul Kyriakos Mitsotakis.

Coreea de Sud va trimite doua milioane de teste Romaniei pentru depistarea noului coronavirus

O companie sud-coreeana a anuntat ca va trimite Romaniei 20. 000 de kituri pentru testarea noului coronavirus, ceea ce inseamna doua milioane de teste.

Barbatul care a facut glume obscene la 112 pe tema noului coronavirus, apropiat al interlopilor. George Pian, prieten cu unul dintre mituitorii unei judecatoare

George Pian, bucuresteanul care a postat pe Facebook un video in care suna la 112 si ii spune operatoarei o obscenitate legata de coronavirus este un apropiat al lumii interlope, asa cum reiese din lista lui de prieteni de pe Facebook, intre care apare unul dintre cei care au mituit-o pe judecatoarea Elena Burlan Puscas.

Cum functioneaza testul PCR pentru detectarea noului coronavirus

Tehnica PCR test sensibil de biologie moleculara) este un kit de testare rapid, cu costuri financiare mici si ajuta la detectarea infectiei cu noul coronavirus.

Primul test rapid pentru detectarea noului coronavirus a fost aprobat in Statele Unite!

In cazul noului test este nevoie doar de cateva minute pentru a pregati mostra de la pacient si de a.

Amcham saluta eforturile guvernamentale pentru limitarea riscurilor raspandirii noului coronavirus

Camera de Comert Americana in Romania AmCham Romania) anunta ca este alaturi de poporul roman si guvernul Romaniei in lupta impotriva pandemiei COVID-19, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Medicamentele anti-inflamatoare ar agrava simptomele infectarii cu COVID-19 Un barbat de 28 de ani, cea mai tanara victima a noului coronavirus din Franta

Un barbat in varsta de 28 de ani a murit, duminica, la Nisa, din cauza unei insuficiente respiratorii acute legate de COVID-19, devenind astfel cea mai tanara victima facuta de noul coronavirus in Franta,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )