Libnet.ro
UNICEF

23:45

Primul test rapid pentru detectarea noului coronavirus a fost aprobat in Statele Unite!

România Liberă România Liberă,
Primul test rapid pentru detectarea noului coronavirus a fost aprobat in Statele Unite!

In cazul noului test este nevoie doar de cateva minute pentru a pregati mostra de la pacient si de a. continuă pe România Liberă

Coronavirus |Statele Unite au aprobat primul test de diagnosticare rapida pentru COVID-19, cu rezultat in 45 de minute

Compania de diagnosticare moleculara Cepheid a obtinut sambata acordul de urgenta al Administratiei pentru Medicamente si Alimente din Statele Unite pentru utilizarea unui test rapid pentru detectarea noului coronavirus Covid-19), potrivit site-ului.

Cum functioneaza testul PCR pentru detectarea noului coronavirus

Tehnica PCR test sensibil de biologie moleculara) este un kit de testare rapid, cu costuri financiare mici si ajuta la detectarea infectiei cu noul coronavirus.

Cati bani costa un test rapid pentru COVID 19. Unde se produc masiv aceste teste

Extista un test care poate linisti apele in aceste zile crunte si pline de panica pe care le traim. Este vorba despre un test care confirma sau infirma daca ai fost infectat cu COVID-19. Cat costa un astfel de test si unde se produc masiv? Cat costa un test rapid pentru COVID-19 Populatia trece prin .

Coreea de Sud va trimite doua milioane de teste Romaniei pentru depistarea noului coronavirus

O companie sud-coreeana a anuntat ca va trimite Romaniei 20. 000 de kituri pentru testarea noului coronavirus, ceea ce inseamna doua milioane de teste.

Primul test negativ pentru deputatul Lucian Heius, din Hunedoara, care se afla internat in spital la Timisoara

Primul test negativ de coronavirus in cazul deputatului PNL de Hunedoara, Lucian Heius si in cazul administratorului public al municipiului Deva, Adrian Nicolae David. Vineri va fi repetat testul si, in cazul in care va fi tot negativ, cei doi vor fi externati din Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara unde se afla pentru tratament pentru coronavirus.

Primul test de coronavirus aplicat deputatului PNL de Hunedoara, Lucian Heius, a iesit negativ

Primul test de coronavirus aplicat deputatului PNL de Hunedoara, Lucian Heius si lui Adrian Nicolae David, administratorului public al municipiului Deva, a iesit negative. Daca si in urma testului aplicat vineri re.

Armata italiana, mobilizata sa evacueze cu camioane cadavre ale victimelor noului coronavirus

Italia si-a mobilizat armata pentru a evacua cadavrele victimelor noului coronavirus de la Bergamo, .

Pandemia Covid 19. Marea Britanie mobilizeaza 20.000 de militari in lupta impotriva noului coronavirus

Marea Britanie mobilizeaza 20. 000 de militari in cadrul luptei impotriva epidemiei noului coronavirus, a anuntat joi Ministerul britanic al Apararii, relateaza Reuters. Este vorba despre o dublare a trupelor deja plasate in stare de alerta in tara, care a anuntat 2. 626 de contaminari confirmate si 104 morti.

Caldura si umiditatea pot reduce rata de raspandire a noului coronavirus

Temperaturile mari si umiditatea pot injumatati rata de raspandire a noului coronavirus. Cel putin asta arata un studiu recent realizat de catre un grup de cercetatori chinezi care au examinat modul in care evolueaza epidemia de COVID-19 in mai multe tari, pe masura ce temperaturile cresc in aceasta perioada.

Anunt sumbru in Iran: o persoana moare la fiecare zece minute din cauza noului coronavirus

Noul coronavirus este devastator pentru Iran, ucigand, potrivit unui oficial de la Ministerul Sanatatii, cate un om la fiecare zece minute.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2683 seconds )