Libnet.ro
UNICEF

20:15

Greva in birourile Google din intreaga lume. Presedintele companiei sustine protestul angajatilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Greva in birourile Google din intreaga lume. Presedintele companiei sustine protestul angajatilor

Scandalul izbucnit saptamana trecuta la Google continua. Mii de angajati ai Google cer schimbari majore in ceea ce priveste politica firmei de a trata acuzatiile de comportament sexual nepotrivit, relateaza Digi24 . continuă pe Wall-Street Ro

Greva fara precedent in birourile Google

Sute de angajati si contractori ai Google din Asia au organizat, astazi, proteste de scurta durata, iar alte cateva mii le vor urma exemplul in birouri din toata lumea, pe fondul plangerilor legate de sexism, rasism si puterea discretionara a directorilor, relateaza Reuters.

FOTO Sute de angajati ai Google, din Dublin, Londra sau Singapore, au protestat fata de modul n care compania a gestionat cazurile de hartuire sexuala

Sute de angajati ai Google de la sediul din Dublin si-au oprit munca in mod simbolic pentru a protesta fata de modul in care conducerea gestioneaza hartuirea sexuala in sanul companiei, ca parte a unei miscari globale care are loc din Singapore pana la Londra, relateaza AFP.

DEZVALUIRI INCENDIARE despre uciderea jurnalistului saudit! Noi detalii despre CRIMA care a socat intreaga lume

Jamal Khashoggi a fost ucis prin strangulare la scurt timp dupa ce a intrat in consulatul Arabiei Sudite din Istanbul, a confirmat un procuror turc, care a precizat ca trupul jurnalistului a fost taiat in.

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )