Libnet.ro
UNICEF

18:46

GREVA SPONTANA LA DEPOURILE CFR: Peste 1.400 de angajati au incetat lucrul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GREVA SPONTANA LA DEPOURILE CFR: Peste 1.400 de angajati au incetat lucrul

Peste 1. 400 de angajatii de la mai multe depouri ale CFR din tara au declansat, joi dimineata, o greva spontana care a dus la anularea trenurilor din orase precum Brasov, Arad, Ploiesti, Satu Mare, Cluj, Suceava sau Timisoara. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Greva spontana la depourile CFR. in mai multe locuri din tara 1.400 de oameni au incetat lucrul pentru patru ore, cel putin 15 trenuri au fost anulate. Oamenii s-au intors la lucru in jurul orei 12

Joi dimineata a fost declansata o greva spontana de catre angajatii de la mai multe depouri ale CFR din tara, in mai multe orase precum Brasov, Arad, Ploiesti, Satu Mare, Cluj, Suceava sau Timisoara. Mai multe trenuri au fost anulate, unele surse spun ca ar fi vorba de cel putin 15, altele spun ca sunt 19, dar CFR Calatori NU a publicat lista. Angajatii Societatii Comerciale de Reparatii Locomotive CFR - SCRL Brasov au oprit inca de marti lucrul, pe motiv ca CFR Calatori incearca sa o falimenteze, prin preluarea etapizata a personalului. CFR Calatori nu a mai incheiat niciun contract de prestari servicii cu SCRL. UPDATE La 12. 40 ministerul Transporturilor a anuntat ca, in urma discutiilor, conflictul a fost stins si SCRL si-a reluat activitatea.

Greva spontana la depourile CFR! Ce se intampla cu mersul trenurilor

UPDATE:Protestul din depouri, declansat spontan in cursul diminetii de joi, s-a incheiat, iar toti angajatii au reluat lucrul in jurul pranzului, potrivitclubferoviar. ro. Conducerea CFR.

Greva spontana la CFR. Aproape 20 de trenuri anulate

Circulatia trenurilor este grav afectata de greva angajatilor Societatii Reparatiilor de Locomotive. CFR Calatori a anulat 19 trenuri, deoarece nu are suficiente locomotive.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )