Libnet.ro
UNICEF

10:45

UPDATE Greva spontana la depourile CFR. in mai multe locuri din tara 1.400 de oameni au incetat lucrul pentru patru ore, cel putin 15 trenuri au fost anulate. Oamenii s-au intors la lucru in jurul orei 12

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Greva spontana la depourile CFR. in mai multe locuri din tara 1.400 de oameni au incetat lucrul pentru patru ore, cel putin 15 trenuri au fost anulate. Oamenii s-au intors la lucru in jurul orei 12

Joi dimineata a fost declansata o greva spontana de catre angajatii de la mai multe depouri ale CFR din tara, in mai multe orase precum Brasov, Arad, Ploiesti, Satu Mare, Cluj, Suceava sau Timisoara. Mai multe trenuri au fost anulate, unele surse spun ca ar fi vorba de cel putin 15, altele spun ca sunt 19, dar CFR Calatori NU a publicat lista. Angajatii Societatii Comerciale de Reparatii Locomotive CFR - SCRL Brasov au oprit inca de marti lucrul, pe motiv ca CFR Calatori incearca sa o falimenteze, prin preluarea etapizata a personalului. CFR Calatori nu a mai incheiat niciun contract de prestari servicii cu SCRL. UPDATE La 12. 40 ministerul Transporturilor a anuntat ca, in urma discutiilor, conflictul a fost stins si SCRL si-a reluat activitatea. continuă pe Hotnews

Greva spontana la depourile CFR! Ce se intampla cu mersul trenurilor

UPDATE:Protestul din depouri, declansat spontan in cursul diminetii de joi, s-a incheiat, iar toti angajatii au reluat lucrul in jurul pranzului, potrivitclubferoviar. ro. Conducerea CFR.

GREVA SPONTANA LA DEPOURILE CFR: Peste 1.400 de angajati au incetat lucrul

Peste 1. 400 de angajatii de la mai multe depouri ale CFR din tara au declansat, joi dimineata, o greva spontana care a dus la anularea trenurilor din orase precum Brasov, Arad, Ploiesti, Satu Mare, Cluj, Suceava sau Timisoara.

UPDATE Reteaua Orange, probleme de functionare in mai multe zone din tara. Reactia companiei

Reteaua mobila si de date Orange intampina probleme de functionare, marti seara, in mai multe zone din Romania. Reprezentantii Orange au anuntat prin intermediul unei postari pe Facebook ca unii dintre clienti intampina dificultati in accesarea serviciilor.

Greva spontana la CFR. Aproape 20 de trenuri anulate

Circulatia trenurilor este grav afectata de greva angajatilor Societatii Reparatiilor de Locomotive. CFR Calatori a anulat 19 trenuri, deoarece nu are suficiente locomotive.

Mai multe persoane au fost arestate in Iran, in legatura cu tragedia aviatica 30 de protestatari au fost si ei retinuti -UPDATE

Mai multe persoane au fost arestate in legatura cu tragedia aviatica in care si-au pierdut viata 176 de pasageri aflati la bordul aeronavei ucrainene, a precizat un purtator de cuvant al procuraturii citat de Reuters. Acesta nu a oferi insa alte detalii.

Care au fost cele mai cautate locuri de munca din anul 2019

Cele mai cautate locuri de munca in anul 2019 au fost cele de soferi, contabili si economisti, potrivit unei analize realizate de platforma de recrutare eJobs. ro.

Stare de alerta in Spania dupa o explozie puternica la o uzina chimica. Sunt mai multe victime - VIDEO

O persoana a murit si mai multe au fost ranite intr-o explozie produsa marti seara la o uzina chimica din La Canonja, provincia Tarragona, din nord-estul Spaniei, provocand un incendiu imens.

Mai multe tiruri de rachete rusesti au vizat o baza din Irak ce gazduieste trupe americane

Mai multe rachete au cazut marti langa o baza ce gazduieste trupe americane in Irak, la nord de Bagdad, a anuntat armata irakiana, la aproape o saptamana dupa ce o baza irakiana a fost luata drept.

Marius Vecerdea, dusman declarat al lui Ion Tiriac si al FRT, are mai multe afaceri necurate in SUA. Datele oficiale scot la iveala falimente, credite nesfarsite si ipoteci de sute de mii de dolari nerambursate

Marius Vecerdea, cel care contesta legalitatea Federatiei Romane de Tenis si e un dusman declarat al lui Ion Tiriac, are mai multe afaceri dubioase in SUA, dupa cum o arata datele oficiale ale justitiei.

Scene halucinante in Teleorman: O tanara care incerca sa fure mai multe haine a fost dezbracata de vanzatoare si aruncata aproape goala in strada (VIDEO)

Scene halucinante au avot loc intr-un magazin din Alexandria, unde o tanara care a vrut sa plece cu mai multe haine furate a fost umilita de vanzatoare. Enervate ca erau sa fie pacalite,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )