Libnet.ro
UNICEF

16:00

Greva la Tarom? Compania: Toate cursele vor fi operate conform planului de zbor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Greva la Tarom? Compania: Toate cursele vor fi operate conform planului de zbor

Tarom precizeaza ca toate cursele sale vor fi operate conform planului de zbor, compania infirmand astfel informatiile legate de o posibila greva generala in perioada urmatoare, vehiculate de o parte a presei, scrie Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Tarom infirma zvonurile aparute in presa privind o posibila greva: Toate cursele vor fi operate conform planului de zbor

Tarom precizeaza ca toate cursele sale vor fi operate conform planului de zbor, compania infirmand astfel informatiile legate de o posibila greva generala in perioada urmatoare, vehiculate de o parte a presei. In urma informatiilor aparute in presa cu privire la posibilitatea organizarii unor greve in perioada urmatoare, Tarom anunta ca toate cursele sale vor fi operate conform planului de zbor, au precizat, sambata, reprezentantii companiei, citati de Mediafax.

Zvonuri despre o posibila greva la Tarom. ...

Compania Tarom sustine ca toate cursele sale vor fi operate conform planului de zbor si infirma astfel informatiile legate de o posibila greva generala in perioada urmatoare, vehiculate de o parte a presei, informeaza Mediafax. In urma informatiilor aparute in presa cu privire la posibilitatea organizarii unor greve in perioada urmatoare, Tarom anunta ca toate cursele sale vor fi operate conform planului de zbor, au precizat, sambata, reprezentantii companiei. Precizarea vine dupa ce in .

Tarom, despre o posibila greva: Toate cursele vor fi operate conform planului de zbor

Compania Tarom precizeaza ca toate cursele sale vor fi operate conform planului de zbor, infirmand astfel informatiile legate de o posibila greva generala in perioada urmatoare, vehiculate de o parte a .

Tarom, despre o posibila greva: Toate cursele vor fi operate conform planului de zbor

Tarom precizeaza ca toate cursele sale vor fi operate conform planului de zbor, compania infirmand astfel informatiile legate de o posibila greva generala in perioada urmatoare, vehiculate de o parte a presei.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )