Libnet.ro
UNICEF

11:00

Grila TVR pentru Republica Moldova a fost aprobata de CNA.

România Liberă România Liberă,
Grila TVR pentru Republica Moldova a fost aprobata de CNA.

Societatea Romana de Televiziune SRTv) a primit astazi, joi, aprobarea Consiliului National al Audiovizualului CNA) pentru grila de programe dedicata telespectatorilor din Republica Moldova. Televiziunea Romana isi va relua transmisia in Republica Moldova cu un program generalist, sub denumirea si sigla TVR. Ne bucuram ca vom reusi ca, pe data de 1 Decembrie o zi speciala pentru romanii de pretutindeni sa ne reintoarcem in casele telespectatorilor din Republica Moldova. Vom . continuă pe România Liberă

Televiziunea Romana poate lansa TVR in Republica Moldova

CNA a acordat Societatii Romane de Televiziune o licenta secundara pentru TVR, care va emite in Republica Moldova de la 1 decembrie si va difuza un mix de programe dintre cele transmise in prezent pe posturile televiziunii publice din Romania si.

Televiziunea Romana a primit aprobare pentru a emite in Republica Moldova

Consiliul National al Audiovizualului a acordat, astazi, Societatii Romane de Televiziune o licenta secundara pentru TVR, care va emite in Republica Moldova de la 1 decembrie si va difuza un mix de programe dintre cele transmise in prezent pe posturile televiziunii publice din Romania si emisiuni special dedicate publicului moldovean.

Republica Moldova ocupa locul intai la capitolul libertatea presei, in cadrul Parteneriatului Estic

Republica Moldova se claseaza pe locul intai la capitolul libertatea presei printre tarile Parteneriatului Estic PE), devansand cu o diferenta mica de punctaj Georgia, care este urmata de Armenia si Ucraina. Indicele Libertatii Presei, editia a doua, releva ca Moldova este partial libera, cu progrese pe anumite segmente, dar si cu regrese pe altele.

Cetatean din Republica Moldova, prins in flagrant la Ploiesti, cu 300 de comprimate de ecstasy

Politistii si procurorii din Ploiesti i-au organizat un flagrant unui cetatean din Republica Moldova care aducea cannabis si ecstasy din Basarabia si le vindea consumatorilor din Prahova si Galati.

Dezbatere Adevarul Live, ora 15.00: Republica Moldova, spre UE prin Romania?

Summitul de la Vilnius la care se asteapta parafarea de catre Republica Moldova a acordului de asociere la UE se apropie cu pasi repezi, dar incertitudinile asupra succesului acestei reuniuni cruciale persista.

Dezbatere Adevarul Live: Republica Moldova, spre UE prin Romania?

Summitul de la Vilnius la care se asteapta parafarea de catre Republica Moldova a acordului de asociere la UE se apropie cu pasi repezi, dar incertitudinile asupra succesului acestei reuniuni cruciale persista.

Republica Moldova: Candidatii la Bacalaureat ar putea fi verificati cu detectorul de metale

Candidatii care vor sustine Bacalaureatul anul viitor in Republica Moldova ar putea fi verificati cu detectorul de metale, potrivit viceministrului educatiei, Igor Grosu. De asemenea, elevul prins ca fraudeaza.

Autoritatile promit o revolutie pe piata petroliera din Republica Moldova

Pentru a stimula concurenta Guvernul Republicii Moldova intentioneaza sa elimine licentele la importul produselor petroliere pentru consum propriu, in primul rand in agricultura, a anuntat vicepremierul Valeriu Lazar in cadrul unei conferinte de presa.

Argumentele lui Rogozin pentru unirea Romaniei cu Republica Moldova

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin avertizeaza semnatarele Pactului de la Vilnius de asociere cu UE ca procesul de aderare va fi lung si dificil. Tocmai de aceea, calea directa de aderare a Republicii Moldova la UE trebuie sa fie reunificarea cu Romania, pentru a scuti acest al doilea stat romanesc de un traseu complicat si anevoios. Rogozin vrea sa sperie, dar ne ofera argumente pentru integrarea europeana a Moldovei prin unirea cu Romania.

Cum isi premiaza Republica Moldova studentii din toate colturile lumii

Guvernul Republicii Moldova, cu sprijinul consulatului acestei tari de la Iasi, precum si a mai multor asociatii studentesti, organizeaza o gala pentru premierea studentilor basarabeni din strainatate.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )