Libnet.ro
UNICEF

01:05

Grindeanu, felicitat de premierul Landului Saxonia pentru ca nu a demisionat din functie. Nu e simplu!

Antena3 Antena3,
Grindeanu, felicitat de premierul Landului Saxonia pentru ca nu a demisionat din functie. Nu e simplu!

Prim-ministrul Landului Saxonia, Stanislaw Tillich, l-a felicitat pe premierul Sorin Grindeanu pentru decizia anuntata miercuri seara de a nu demisiona din functie. Felicitari pentru decizia de. continuă pe Antena3

Grindeanu, felicitat de premierul Landului Saxonia pentru ca nu a demisionat din functie

Prim-ministrul Landului Saxonia, Stanislaw Tillich, l-a felicitat pe premierul Sorin Grindeanu pentru decizia anuntata miercuri seara de a nu demisiona din functie. Felicitari pentru decizia de.

Grindeanu, felicitat de prim-ministrul Landului Saxonia pentru ca nu a demisionat: Nu e simplu

Premierul Sorin Grindeanu are, joi, la Palatul Victoria, mai multe intalniri programte, avand deja o intredeverde cu omologul Landului Saxonia, Stanislaw Tillich, care l-a felicit pe prim-ministrul roman ca nu si-a dat demisia din Guvern. Sorin Grindeanu i-a replicat ca nu e simplu.

VIDEO. Premierul Landului Saxonia l-a felicitat pe Sorin Grindeanu pentru refuzul de a demisiona de la sefia Guvernului. Raspunsul premierului: Nu e simplu

Prim-ministrul Landului Saxonia, Stanislaw Tillich, l-a felicitat, joi, pe premierul Sorin Grindeanu pentru decizia de a nu demisiona, dupa ce coalitia de guvernare PSD-ALDE a anuntat ca ii retrage sprijinul politic.

Palatul Victoria: Premierul landului Saxonia l-a felicitat pe Grindeanu ca nu si-a dat demisia / Nu e simplu, i-a raspuns Grindeanu

Premierul landului german Saxonia l-a felicitat joi pe Sorin Grindeanu, in intalnirea pe care a avut-o cu premierul la Palatul Victoria, ca nu si-a dat demisia, asa cum ii solicitasera Liviu Dragnea si conducerea centrala a PSD.

Grindeanu, felicitat pentru ca NU A DEMISIONAT din Guvern de catre un lider politic international (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu s-a intalnit, joi, la Palatul Victoria cu omologul Landului Saxonia, Stanislaw Tillich. Acesta l-a felicitat pe Grindeanu pentru ca nu a cedat presiunii politicie si pentru ca.

Executivi de top ai Fuji Xerox au demisionat din cauza unui scandal contabil

Presedintele si alti trei executivi de top ai Fuji Xerox, companie mixta cu sediul in Japonia, creata de Xerox si Fujifilm Holdings, au demisionat din functie ieri, din cauza problemelor contabile descoperite la diviziile din Australia si Noua Zeelanda.

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres: Nu exista o solutie militara pentru conflictul din Afganistan

Secretarul general al NATO, Antonio Guterres, a declarat, in timpul unei vizite neanuntate la Kabul, ca nu exista o solutie militara pentru conflictul din Afganistan .

Purtatorul de cuvant al PSD Timis a demisionat din functie si din partid, dupa ce coalitia de guvernare a retras sprijinul premierului Grindeanu

Purtatorul de cuvant al PSD Timis, Lucian Ursuletu, si-a anuntat, miercuri, demisia din functie si din partid, dupa ce Comitetul Executiv al formatiunii a decis sa ii retraga sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu.

Culisele bataliei Dragnea-Grindeanu. Surse: Premierul i-a transmis sefului PSD ca nu isi da demisia nici daca Comitetul Executiv ii retrage sprijinul. Doar trei ministri din actualul cabinet Grindeanu sunt pe placul lui Liviu Dragnea

Sorin Grindeanu i-ar fi transmis lui Liviu Dragnea ca nu isi va da demisia nici in cazul in care Comitetul Executiv ii va retrage sprijinul politic, au declarat surse din PSD, pentru Rl.

Scenariile decapitarii lui Sorin Grindeanu. Daca premierul va continua sa refuze sa-si dea demisia, PSD va fi in situatia de a depune o motiune de cenzura impotriva propriului Guvern

Un sir de amenintari, urmate de promisiuni in vederea unei despartiri amiabile. Asa poate fi caracterizata strategia lui Liviu Dragnea in raport cu premierul Sorin Grindeanu. Premierul a refuzat, insa, sa demisioneze.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )