Libnet.ro
UNICEF

14:00

Gripa continua sa faca victime: Bilantul deceselor a ajuns la 101

B1 B1,
Gripa continua sa faca victime: Bilantul deceselor a ajuns la 101

UPDATE:inca doua persoane au murit din cauza gripei, astfel ca numarul deceselor a ajuns la 101. Ultimele victime sunt doi barbati din judetul Prahova, in varsta de 52 si respectiv 37 de. continuă pe B1

Gripa continua sa faca victime: Bilantul deceselor a ajuns la 99

Virusul gripal a mai facut o victima, bilantul deceselor ajungand la 99. O femeie de 73 de din judetul Prahova a murit din cauza gripei, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor.

Gripa face noi victime: Bilantul deceselor a ajuns la 97

O adolescenta din Dolj, in varsta de 17 ani, este cea mai recenta victima a gripei in Romania, bilantul epidemiei crescand, astfel, la 97 de morti, transmit autoritatile sanitare. Adolescenta din Dolj a.

GRIPA face inca o victima. Bilantul DECESELOR a ajuns la 92

Inca un roman a murit din cauza gripei. Este vorba despre un barbat de 64 de ani din judetul Constanta, informeaza Institutul de Sanatate Publica. Numarul deceselor din acest sezon de iarnaa ajuns,.

inca doua persoane au murit din cauza gripei: Bilantul deceselor a ajuns la 95

Inca doua persoane au murit din cauza virusului gripal, bilantul deceselor ajungand la 95, a anuntat, vineri, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Ultimele victime.

inca o persoana a murit din cauza gripei: Bilantul deceselor a ajuns la 98

Inca o persona a murit din cauza virusului gripal, bilantul deceselor ajungand la 98, potrivit datelor Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Ultima victima a gripei.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )