Libnet.ro
UNICEF

00:07

inca doua persoane au murit din cauza gripei: Bilantul deceselor a ajuns la 95

B1 B1,
inca doua persoane au murit din cauza gripei: Bilantul deceselor a ajuns la 95

Inca doua persoane au murit din cauza virusului gripal, bilantul deceselor ajungand la 95, a anuntat, vineri, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Ultimele victime. continuă pe B1

Institutul National de Sanatate Publica: 95 de persoane au murit din cauza gripei

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 95, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, potrivit Agerpres.

INSP: 82 de persoane au murit din cauza gripei

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 82, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

UPDATE 82 de persoane au murit din cauza gripei

82 de persoane au murit din cauza gripei in acest sezon gripal. Concret, alte trei persoane au decedat de luni pana marti, potrivit Institutului National de Sanatate Publica INSP).

inca un barbat a murit din cauza gripei. Numarul total al victimelor ajunge la 92

Inca un barbat, in varsta de 64 de ani, din judetul Constanta, a murit din cauza gripei, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Astfel, numarul deceselor cauzate de gripa se ridica la 92.

Numarul persoanelor decedate din cauza gripei a ajuns la 87

Alte cinci persoane au murit din cauza gripei, a anuntat Institutul National pentru Sanatate Publica INSP), numarul deceselor cauzate de virusul gripal ajungand astfel la 87.

inca doua decese provocate de gripa. Numarul total al deceselor a ajuns la 95

95de persoane au murit din cauza gripei, potrivit unei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

Sibiu: Doua persoane au murit si alte trei au fost ranite intr-un accident in care au fost implicate doua autoturisme si o autoutilitara VIDEO

Doua persoane au murit, iar alte trei au fost ranite intr-un accident produs, miercuri seara, pe DN 14, in afara localitatii Dumbraveni, judetul Sibiu. in accident au fost implicate doua autoturisme si o autoutilitara de marfa, traficul fiind complet blocat.

O fetita de 14 ani si o femeie de 43 de ani din Bistrita-Nasaud au murit din cauza pneumoniei

O fetita de 14 ani si o femeie de 43 de ani, din Bistrita-Nasaud, au murit din cauza pneumoniei, in ultima saptamana fiind inregistrate 313 cazuri de pnemonii, din care 57 de persoane au fost internate in sp.

Epidemie de gripa. Bilantul ajunge la 93 de morti

Un numar de 93de persoane au murit din cauza gripei, potrivit unei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

Ozzy Osbourne, spitalizat din cauza gripei

Muzicianul britanic Ozzy Osbourne a fost spitalizat din cauza unor complicatii aparute pe fondul gripei, a anuntat sotia lui, Sharon Osbourne, miercuri noapte pe Twitter.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )