Libnet.ro
UNICEF

20:45

Gripa face noi victime: Bilantul deceselor a ajuns la 87

B1 B1,
Gripa face noi victime: Bilantul deceselor a ajuns la 87

Alte cinci persoane s-au stins din viata din cauza gripei, potrivit Institutului National pentru Sanatate Publica INSP). Astfel, numarul deceselor cauzate de virusul gripal a ajuns la 87. Conform Centrului. continuă pe B1

Gripa face noi victime: Bilantul deceselor a ajuns la 72 (VIDEO)

UPDATE: Creste bilantul mortilor din cauza virusului gripal. Alte doua persoane au murit din cauza gripei, numarul deceselor ajungand la 72. Gripa a mai facut o victima. inca un barbat a murit.

Gripa a facut noi victime in Romania. Bilantul deceselor a ajuns la 79

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 79, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Pu.

Gripa a facut alte doua victime. Bilantul mortilor a ajuns la 72

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 72, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Pu.

Epidemie de gripa in Romania! Bilantul a ajuns la 87 de morti

Gripa a ucis 87de persoane, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica. Este vorba.

Gripa a facut alte trei victime. Bilantul mortilor a ajuns la 73

Update:O femeie de 62 ani, din judetul Galati, a decedat la Spitalul Judetean de Urgenta din Galati din cauza virusului gripal de tip A, subtip H 3, a anuntat luni, purtatorul de cuvant al Directiei de S?.

Gripa a mai facut o victima: Bilantul deceselor a ajuns la 70(VIDEO)

Gripa a mai facut o victima. inca un barbat a murit din cauza virusului de tip A. Numarul total al persoanelor decedate din cauza gripei a ajuns, astfel, la 70, potrivit Centrului National de Supraveghere s.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.217 seconds )