Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gripa a facut noi victime in Romania. Bilantul deceselor a ajuns la 79

Antena3 Antena3,
Gripa a facut noi victime in Romania. Bilantul deceselor a ajuns la 79

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 79, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Pu. continuă pe Antena3

Gripa a facut nca o victima, n Galati. Numarul deceselor a ajuns la 68

Inca o persoana a murit din cauza gripei, numarul deceselor provocate de boala in acest sezon de iarna ajungand la 68, potrivit unei informari de sambataa Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

Gripa face noi victime. Bilantul este alarmant. Numarul mortilor a ajuns la 67

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 67, potrivit unei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

Epidemie de gripa in Romania! Bilantul a ajuns la 68 de morti

O femeie de 58 de ani din Galati, care avea si alte probleme medicale si nu fusese vaccinata, a murit din cauza gripei la un spital din oras. Numarul deceselor ajunge astfel la 68. Femeia a murit in noaptea de.

Epidemie de gripa in Romania! Bilantul a ajuns la 69 de morti

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 69, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Pu.

Gripa face noi victime: Bilantul deceselor a ajuns la 72 (VIDEO)

UPDATE: Creste bilantul mortilor din cauza virusului gripal. Alte doua persoane au murit din cauza gripei, numarul deceselor ajungand la 72. Gripa a mai facut o victima. inca un barbat a murit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )