Libnet.ro
UNICEF

20:15

Gripa face noi victime. Bilantul este alarmant. Numarul mortilor a ajuns la 67

Antena3 Antena3,
Gripa face noi victime. Bilantul este alarmant. Numarul mortilor a ajuns la 67

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 67, potrivit unei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate. continuă pe Antena3

Gripa face noi victime in Romania! Bilantul a ajuns la 48 de morti

Inca o persoana a murit din cauza gripei, numarul deceselor ajungand la 48, a informat, marti, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Potrivit INSP, este vorba despre o femeie.

Gripa face NOI VICTIME: Bilantul DECESELOR a ajuns la 61. in scolile din Capitala au fost raportate 97 de cazuri noi de gripa

Numarul deceselor cauzate de virusul gripal a crescut la 61, potrivit celui mai recent bilant anuntat de autoritati. Accesul vizitatorilor in spitalele din Bucuresti a fost interzis sau restrictionat din cauza gr.

Gripa face NOI VICTIME: Bilantul deceselor a ajuns la 58

Inca doua persoane au murit din cauza virusului gripal, bilantul deceselor ajungand la 58, informeaza Agerpres. Este vorba despre un barbat de 57 de ani din Bucuresti si o femeie de 66 de ani din.

Gripa face noi victime in Timis. Doua femei au murit in urma complicatiilor

Directia de Sanatate Publica Timis a anuntat doua noi decese inregistrate in judet datorita gripei. in cadrul Sistemului de supraveghere de rutina a infectiilor respiratorii si a gripei, la nivelul judetului Timis, in saptamana 21. 2019 au fost raportate: 2. 542 de cazuri.

Gripa continua sa faca victime!Bilantul a ajuns la 56 de morti

Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 56, dupa ce un barbat, in varstade 59 de ani, din judetul Mures, a murit. Un barbat un alt barbat in varsta de 43 de ani din judetul Arges a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )