Libnet.ro
UNICEF

00:07

GRIPA face ravagii. Cursurile sunt suspendate partial in 47 de scoli din Bucuresti

B1 B1,
GRIPA face ravagii. Cursurile sunt suspendate partial in 47 de scoli din Bucuresti

Inspectoratul General al Municipiului Bucuresti anunta ca elevi din 47 de scoli raman acasa, in continuare, din cauza virusului gripal. in nicio scoala cursurile nu sunt suspendate intergal, a declarat. continuă pe B1

Topul judetelor unde gripa face ravagii. Masuri de ultima ora anuntate de autoritati

Gripa face ravagii in toata tara. Brasovul si Clujul sunt in topul judetelor unde au fost inregistrate cele mai multe cazuri de infectii virale in ultima saptamana.

Gripa in Bucuresti: cursurile sunt partial suspendate in 47 de scoli

Cursurile sunt partial suspendate in 47 de unitati scolare din Capitala, incepand cu ziua de luni, potrivit ultimei informari a Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti in contextul cazurilor de gripa, scrie Agerpres.

Este alerta de gripa in Romania! Cursurile din aproape 50 de scoli din Capitala au fost suspendate partial

Este alerta de gripa in Romania. Cursurile din aproape 50 de scoli din Capitala au fost suspendate partial, din cauza gripei. La nivel national, autoritatile locale si directorii unitatilor de invatamant au amplasat covoare cu dezinfectant si fac instructaj cu scolarii si parintii, pentru a se feri de viroza.

Cursuri suspendate partial in opt scoli si gradinite din Bucuresti: Elevii din cateva clase nu vor veni la scoala in urmatoarele trei zile

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti anunta ca opt unitati scolare vor avea cursurile suspendate partial, adica numai elevii din anumite clase nu vor veni la scoala, in urmatoarele 3 zile 28, 29 si 30 ianuarie). Vezi care sunt scolile si clasele in care vor fi suspendate cursurile.

VIRALUL ZILEI: Gripa face RAVAGII si in ROMANIA! Un student ARAB la medicina SE TRATEAZA CU PASTILE CU CACAT DE MAGAR

Pentru ca numarul persoanelor care au de suferit din cauza gripei este in continua crestere in Romania, reporterii B1. RO au dorit sa afle ce crede strada despre cele mai bune metode de combatere a virusului in.

Gripa face a cincea victima in Romania. Un copilas de doar doi ani a murit in Bucuresti

Un copil de doi ani a murit de gripa, in Bucuresti, informeaza autoritatile, astfel ca bilantul persoanelor decedate din cauza gripei a ajuns la cinci.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )