Libnet.ro
UNICEF

19:15

Gripa a facut o noua victima. Un barbat din Mures si-a pierdut viata. Victima nu era vaccinata antigripal

Antena3 Antena3,
Gripa a facut o noua victima. Un barbat din Mures si-a pierdut viata. Victima nu era vaccinata antigripal

Gripa a facut o noua victima. Un barbat in varsta de 70 de ani din judetul Mures a murit, luni, din cauza gripei, fiind cel de-a cincilea deces din cauza acestui virus in acest sezon, anunta miercuri. continuă pe Antena3

Gripa a facut o noua victima. O femeie din Galati si-a pierdut viata

O femeie de 51 de ani a murit din cauza gripei, in Galati, la doar cateva zile dupa ce un alt caz a dus la moartea pacientului, in acelasi judet. Pacienta a decedat la Spitalul Judetean de Urgenta din.

Un tanar care in urma cu o luna a omorat cu masina un biciclist a facut o noua victima, pe trecerea de pietoni. Soferul poate conduce in continuare

Un accident grav s-a petrecut vineri dupa-amiaza, 4 ianuarie 2019, pe o trecere de pietoni din Slatina, un tanar de 21 ani fiind transportat in coma la un spital din Craiova. Soferul vinovat a mai omorat un om cu nici o luna in urma, dar poate urca la volan in continuare.

Crima cumplita, ascunsa de un incendiu. Concubina unui barbat din Targu-Jiu, principala suspecta

Crima mascata printr-un incendiu la Targu-Jiu! Trupul unui barbat de 47 de ani a fost descoperit carbonizat intr-un apartament din centrul orasului, dar cu urme de agresiune in zona.

Clipe de cosmar pentru un barbat din Harghita. Omul era in padure cand un urs s-a napustit asupra sa. Ce a urmat

Clipe de cosmar pentru un barbat de 50 de ani care a fost atacat de un urs. Omul era in padurea din apropiere de Cristuru Secuiesc, Harghita, cand animalul s-a napustit asupra sa si l-a muscat de umar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2266 seconds )