Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gripa a facut o noua victima. O femeie din Galati si-a pierdut viata

Antena3 Antena3,
Gripa a facut o noua victima. O femeie din Galati si-a pierdut viata

O femeie de 51 de ani a murit din cauza gripei, in Galati, la doar cateva zile dupa ce un alt caz a dus la moartea pacientului, in acelasi judet. Pacienta a decedat la Spitalul Judetean de Urgenta din. continuă pe Antena3

Un tanar care in urma cu o luna a omorat cu masina un biciclist a facut o noua victima, pe trecerea de pietoni. Soferul poate conduce in continuare

Un accident grav s-a petrecut vineri dupa-amiaza, 4 ianuarie 2019, pe o trecere de pietoni din Slatina, un tanar de 21 ani fiind transportat in coma la un spital din Craiova. Soferul vinovat a mai omorat un om cu nici o luna in urma, dar poate urca la volan in continuare.

Un barbat din Galati a murit din cauza gripei, primul deces din acest sezon de iarna

Primul deces din cauza gripei din acest sezon de iarna a avut loc in Galati, fiind vorba de un barbat de 53 de ani, transmite Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, raportarea fiind pentru ultima saptamana a anului trecut.

Care crezi ca este cea mai de succes femeie din imagine? Alegerea spune multe despre tine

Oamenii stiu mai multe despre cei din jur, decat despre propriile persoane. De aceea, testele psihologice sunt o metoda excelenta de a descoperi trasaturi noi de personalitate. Priveste imaginea de mai sus ai alege.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )