Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gripa a mai facut doua victime in Romania. Bilantul a crescut 25 de decese

Antena3 Antena3,
Gripa a mai facut doua victime in Romania. Bilantul a crescut 25 de decese

Numarul persoanelor care au murit, pana in prezent, din cauza gripei a ajuns la 25, a anuntat, luni, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica. continuă pe Antena3

GRIPA a mai facut o VICTIMA! Numarul MORTILOR din cauza virusului ajunge la 25

Creste numarul mortilor de gripa. Numarul persoanelor care au decedat, pana in prezent, din cauza gripei a ajuns la 25, a anuntat, luni, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

Ele sunt cele mai tunate vedete din Romania. Antonia, Giulia si Anda Adam, inainte si dupa operatii

Este la moda ca divele, fie ca ne referim la cele de pe plaiuri mioritice, fie ca ne referim la cele de la Hollywood sau de prin alte parti, sa-si tuneze aspectul fizic. Unde te pui, ca multe dintre ele ajung sa arate cu totul altfel decat le-a lasat Mama-Natura, si ca, uneori, ajung sa-si .

VIDEO Soarece filmat de elevi intr-o sala de clasa al unui cunoscut colegiu din Galati. De cand nu s-a mai facut deratizarea unitatii scolare

Directia de Sanatate Publica Galati s-a autosesizat si a facut un control la Colegiul National Alexandru Ioan Cuza, amendand unitatea scolara pentru ca nu a efectuat deratizarea odata la sase luni, asa cum cere legea.

Iohannis: Sunt foarte hotarat sa negociez la sange sa obtinem cat mai multi bani pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis va negocia la la sange pentru ca Romania sa obtina cat mai multi bani la fondurile pentru coeziune si politica agricola comuna din bugetul multianual al Uniunii Europene.

Cea mai periculoasa intersectie din Romania. Greseala fatala pe care o fac soferii cand ajung acolo

Intersectia Drumului National 15 cu Drumul Judetean 156A este, adesea, scena unor accidente grave, desi este cea mai semnalizata intersectie din judetul Neamt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )