Libnet.ro
UNICEF

09:31

Ele sunt cele mai tunate vedete din Romania. Antonia, Giulia si Anda Adam, inainte si dupa operatii

Playtech Playtech,
Ele sunt cele mai tunate vedete din Romania. Antonia, Giulia si Anda Adam, inainte si dupa operatii

Este la moda ca divele, fie ca ne referim la cele de pe plaiuri mioritice, fie ca ne referim la cele de la Hollywood sau de prin alte parti, sa-si tuneze aspectul fizic. Unde te pui, ca multe dintre ele ajung sa arate cu totul altfel decat le-a lasat Mama-Natura, si ca, uneori, ajung sa-si . continuă pe Playtech

Care sunt cei mai urmariti influenceri din Romania - VIDEO

Trebuie sa recunoastem ca retele sociale ne-au schimbat viata, iar studiile arata ca din ce in ce mai multi romani aleg sa traiasca ghidati de influenceri. Cum arata clasamentul celor mai urmarite conturi din mediul online si cine sunt cei care-i inspira pe romani ne spune Lorena Burlacu.

Top 10 telefoane 2020: care sunt cele mai rapide smartphone-uri ale momentului

In cazul in care te gandesti la achizitia unui nou smartphone, are trebui sa ai in vedere acest clasament al celor mai rapide telefoane din 2020. Realizatorii benchmark-ului AnTuTu si-au.

O NOUA ALIANTA IN AVIATIE: Air France, KLM, Delta si Virgin Atlantic lanseaza unul dintre cele mai importante parteneriate din lume

Cu doar putin timp in urma, Air France, KLM, Delta si Virgin Atlantic au anuntat semnarea unui nou parteneriat, oferind astfel o selectie mai larga de rute si progame extinse de fidelizare pasagerilor care calatoresc intre Europa, Marea Britanie si America de Nord, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Vremea continua sa faca prapad in mai multe regiuni din Romania: Scolile din Tulcea vor fi inchise si vineri

Scolile din judetul Tulcea vor fi inchise si vineri, dupa ce cursurile au fost suspendate si in data de 6 februarie, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. Judetul Tulcea s-a aflat sub avertizare de.

Nominalizarile Zmeura de Aur 2020: care sunt cele mai proaste filme si interpretari

Cu doar o zi inainte ca Hollywood-ul sa celebreze cele mai bune filme la gala premiilor Oscar 2020, au fost dezvaluite nominalizarile la Zmeura de Aur 2020, trofee ce sunt acordate anual celor mai proaste interpretari si productii cinematografice.

Zece dintre cele mai bune documentare din toate timpurile

Revista Sight and Sound a realizat un clasament al celor mai bune documentare din toate timpurile. 340 de critici sau realizatori de filme au votat in cadrul sondajului. Va prezentam primele zece clasate.

FOTO Cum arata cel mai nou cinematograf din Bucuresti, unde iti vei putea comanda mancare de la restaurant in timpul filmului

Cinemax, cel mai mare lant de cinematografe multiplex din Slovacia, a anuntat inca din toamna anului 2018 ca va intra pe piata din Romania . Pe 27 decembrie Cinemax a inaugurat primul cinematograf, in Veranda Mall, in urma unei investitii de 2.

Din pacate, vestile nu sunt deloc bune: Adevarul despre Andreea Marin a iesit la iveala...

Andreea Marin este una dintre cele mai indragite vedete din Romania. Cu toate acestea, putini sunt cei care stiu ca vedeta nu si-a dorit dintotdeauna sa lucreze in televiziune, ci s-a pregatit in domeniul.

Cele mai puternice semne zodiacale. Scorpionii nu se opresc pana nu isi indeplinesc telurile

Astrologii au intocmit o lista cu cele mai des intalnite caracteristici ale fiecarei zodii in parte si astfel au descoperit care sunt cele mai puternice semne zodiacale. Te numeri printre ele? .

Cele mai savuroase bancuri despre Ana Pauker, femeia care a terorizat Romania in primii ani de comunism

Nenumarate bancuri si anecdote au circulat in anii 50 pe seama Anei Pauker, cea mai puternica femeie din Romania primilor ani de comunism.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )