Libnet.ro
UNICEF

00:07

O grupare de romani, suspectata in Belgia ca ar fi furat mai multe statui celebre

Adevărul Adevărul,
O grupare de romani, suspectata in Belgia ca ar fi furat mai multe statui celebre

Mai multi romani sunt suspectati de politia din orasul belgian Bruges ca au furat, in iunie, un grup de statui din bronz de langa o fantana din piata centrala a orasului. Presa belgiana transmite ca gruparea de romani este suspectata in alte zeci de cazuri de furturi de metale. continuă pe Adevărul

Ce se intampla la sediul PSD, in timpul votului. Viorica Dancila a disparut pentru mai multe ore de la biroul din Kiseleff

Peste 18 milioane de romani cu drept de vot sunt asteptati, duminica, 24 noiembrie, la alegerile prezidentiale 2019, turul 2 de scrutin. Astfel, romanii au de ales intre Klaus Iohanis, presedintele Romaniei ales in 2014 si Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale. La sediul PSD este insa liniste. Surse apropiate partidului au declarat in .

A facut mai multe victime decat ebola: cat de periculos este pojarul in 2019

Multe dintre afectiunile pe care le-ai avut in copilarie si pentru care, s-ar putea la un moment dat sa te fi vaccinat, sunt mai periculoase ca niciodata in 2019. Pojarul este cel mai bun exemplu. Cand erai mic, s-ar putea sa fi avut pojar sau varsat de vant. Stiai ca boala cu pricina este periculoasa .

Atentionare de calatorie: Risc ridicat de furtuni, in mai multe regiuni din Grecia. A fost emis cod rosu

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru Grecia, unde in mai multe regiuni este risc ridicat de producere a unor furtuni, fiind emise coduri rosu si portocaliu.

Dolj: Scandal intre mai multe persoane in fata unei sectii de votare. Politistul aflat in zona a aplanat conflictul

Un scandal intre mai multe persoane a avut loc, duminica seara, in fata unei sectii de votare din judetul Dolj, conflictul fiind aplanat de politistul care asigura paza sectiei respective.

Mai multe persoane au ajuns la spital dupa incendiul izbucnit in parcarea de la Sun Plaza

Trei persoane intoxicate cu fumau avut nevoie de ingrijiri medicale si au fost transportate la spital, dupa incendiul izbucnit in parcarea subterana din Sun Plaza. Mai multe autoturisme au luat foc.

VIDEO Inundatii in sud-estul Frantei. Cel putin doi morti, mai multe persoane date disparute si pagube pe Coasta de Azur

Cel putin doua persoane au murit, iar mai multe altele au fost date disparute in intemperii violente in departamentul Var, in sud-estul Frantei unde, in pofida unei descresteri a nivelului apelor, unele drumuri si orase erau in continuare inundate, relateaza AFP.

Avertisment de ULTIM MOMENT de la meteorologi - URGIE in mai multe judete

Meteorologii au emis, duminica, mai multe coduri galbene de vremea rea. Avertizarea este valabila valabila pana la ora 13 si vizeaza judetele Bacau Botosani, Suceava, Neamt, Iasi, Vaslui.

VREMEA: Cod galben de lapovita si vant puternic, in mai multe judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata, mai multe avertizari cod galben de lapovita si vant puternic pentru 8 judete, valabile in urmatoarele ore. Potrivit ANM,codul.

Sindicatul Europol: Un barbat inarmat cu un cutit ce avea lama de peste 30 de cm a atacat mai multe persoane intr-o zona aglomerata a Bucurestiului VIDEO

Sindicatul Europol a anuntat, vineri seara, pe pagina de Facebook, ca un barbat inarmat cu un cutit cu lama de peste 30 de centimetri a atacat mai multe persoane intr-o zona aglomerata a municipiului Bucuresti. Doi politisti rutieri au intervenit.

Un barbat inarmat cu un cutit a atacat mai multe persoane, in Bucuresti. Sindicatul Europol: Avea lama de peste 30 cm. Se pare ca persoana este cunoscuta cu afectiuni psihice (VIDEO)

Un barbat inarmat cu un cutit, ce avea lama de peste 30 de centimetri, a atacat mai multe persoane, intr-o zona aglomerata din Capitala, dar a fost imobilizat rapid de doi politisti rutieri, sustine Sindicatul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )