Libnet.ro
UNICEF

18:45

Gruparea Statul Islamic ar fi inceput sa-si construiasca o forta aeriana in Libia (presa)

Hotnews Hotnews,
 Gruparea Statul Islamic ar fi inceput sa-si construiasca o forta aeriana in Libia (presa)

Teroristii gruparii Statul Islamic SI) din orasul port Sirte, situat in nordul Libiei, invata sa piloteze avioane folosind cel putin un simulator de zbor, au afirmat oficiali militari din statul nord-african, informeaza miercuri agentia de presa MIA, preluata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Criza ruso-turca. Ministerul rus al Apararii: Erdogan si familia sa sunt implicati in traficul de petrol cu Statul Islamic

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan si familia sa sunt implicati direct in traficul de petrol cu reteaua extremista Statul Islamic SI), a acuzat adjunctul ministrului rus al Apararii, Anatoli Antonov, potrivit caruia Moscova are dovezi in acest sens.

UPDATE Rusia ii acuza pe Erdogan si pe familia sa sunt implicati in traficul de petrol cu Statul Islamic

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan si familia sa sunt direct implicati in traficul de petrol cu organizatia jihadista Statul Islamic SI), a acuzat ministrul adjunct al Apararii din Rusia, intr-o noua serie de acuzatii la adresa Turciei, dupa doborarea unui bombardier rusesc, in 24 noiembrie, scrie AFP.

Statul Islamic schimba tactica si se mondializeaza

Organizatia Statul Islamic a creat un nou tip de razboi si raspandeste teroarea dincolo de Siria si Irak: de la dusmanul apropiat la dusmanul indepartat.

Barack Obama cere Turciei si Rusiei sa se concentreze asupra dusmanului comun, Statul Islamic

Presedintele american Barack Obama a facut marti apel la autoritatile turce si ruse sa se concentreze asupra dusmanului comun, gruparea terorista Stat Islamic Daesh), la incheierea unei intalniri cu presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan.

1.200 de militari germani s-ar putea alatura coalitiei anti-Statul Islamic

Seful Statul Major german a declarat ca Germania ar putea trimite 1. 200 de militari in Orientul Mijlociu, pana la sfarsitul anului, cu scopul de furniza o sustinere avioanelor si navelor coalitiei occidentale contra Statului Islamic SI).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )