Libnet.ro
UNICEF

11:15

Grupul Digi ia un imprumut pe termen scurt de 200 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grupul Digi ia un imprumut pe termen scurt de 200 milioane euro

Digi Communications NV simbol bursier DIGI) a anuntat luni ca, pe 13 octombrie, RCS and RDS, impreuna cu subsidiara din Ungaria, DIGI Tavkozlesi es Szolgaltato Korlatolt Felel337;sseg369; Tarsasag Digi Kft. ), si Citibank N. , London Branch si ING Bank NV, au incheiat un imprumut pe termen scurt cu doua facilitati in valoare agregata de 200 milioane euro imprumut bridge 2017). continuă pe Ziarul Bursa

Digi a luat un imprumut pe termen scurt de 200 de milioane de euro

Grupul Digi a incheiat un imprumut pe termen scurt cu doua facilitati in valoare agregata de 200 de milioane de euro, potrivit unui comunicat de presa al societatii remis Burse de Valori din Bucuresti BVB).

DIGI s-a imprumutat cu 200 milioane de euro pe o perioada de 12 luni pentru achizitia operatorului de telecomunicatii Invitel din Ungaria si pentru alte scopuri generale

Grupul DIGI, controlat de miliardarul oradean Zoltan Teszari, a anuntat luni pe bursa ca, in data de 13 octombrie, a incheiat un imprumut pe termen scurt 12 luni) in valoare de 200 milioane de euro cu un sindicat bancar format din Citibank, London Branch si ING Bank. Din acest imprumut, 140 de milioane de euro a fost folosita pentru finantarea achizitiei operatorului de telecomunicatii din Ungaria, Invitel Tavkozlesi Zrt. , de catre Digi Kft. subsidiara RCSRDS din Ungaria), tranzactie anuntata in de 21 Iulie 2017. Suma de 60 de milioane de euro va fi folosita pentru scopuri generale corporative ale grupului DIGI.

Grupul Digi a imprumutat 140 milioane euro pentru a finanta achizitia operatorului de telecomunicatii din Ungaria

RCS RDS si DIGI Tavkozlesi es Szolgaltato Korlatolt Felel337;sseg369; Tarsasag au contractat un imprumut de 200 milioane euro de la Citibank N. , London Branch si ING Bank N. , din care 60 milioane euro sunt destinate pentru scopuri generale corporative ale societatii.

FOTO VIDEO Cine este Theodora Popa, mostenitoarea imperiului Transavia de peste 200 de milioane de euro

Deschiderea complexului de golf de 15 milioane de euro, construit de omul de afaceri Ioan Popa in satul Teleac, langa Alba Iulia, a fost prilejul pentru prima mare iesire publica a fiicei acestuia, Theodora, mostenitoare imperiului Transavia in valoare de peste 200 de milioane de euro.

Business report: Motive pentru care sa te gandesti de doua ori inainte sa iei un credit; Cine este Theodora Popa, mostenitoarea imperiului Transavia de peste 200 de milioane de euro; iPhone 7 se vinde mai bine decat noul iPhone 8

Raportul financiar care nu-i va placea lui Tudose: Cresterea economica record nu se simte in buzunare si inmulteste datoriile. Datoria publica externa a Romaniei a crescut, in primele opt luni ale anului cu aproape 1,6 miliarde de euro. Romania si fondurile europene: Ungurii glumesc ca ar trebui sa le dam lor banii daca suntem prea bogati sa-i cheltuim. Pana la jumatatea anului, Romania nu a reusit sa atraga deloc fonduri europene structurale.

CFR SA are combustibil pana la sfarsitul anului: A cumparat motorina de aproape 2,4 milioane euro de la Rompetrol Downstream

Compania de transport pe calea ferata ar putea suplimenta contractul cu o cantitate de 1. 350 de tone de motorina Euro 5, in cuantum de circa 6,35 milioane de lei 1,4 milioane euro), pentru perioada ianuarie - aprilie 2018.

Digi imprumuta 200 mil. euro pentru a cumpara un operator din Ungaria

Digi Communications a anuntat luni ca, pe 13 octombrie, RCSRDS, impreuna cu subsidiara din Ungaria, DIGI Tavkozlesi es Szolgaltato Korlatolt Felelossegu Tarsasag Digi Kft. ), si.

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 5,2 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ sedinta de tranzactionare de astazi, lichiditatea totala fiind de 23,98 milioane de lei 5,23 milioane de euro), in scadere fata de rulajul inregistrat luni 7,1 milioane de euro).

AFACEREA RO-NET, un nou DOSAR PENAL al procurorilor DIICOT! Prejudiciul este de peste 85 MILIOANE EURO

DIICOT au deschis dosar penal in cazul proiectului de 85,5 milioane de euro pentru implementarea retelei de Internet de mare viteza Ro-Net in zonele sarace ale Romaniei. Procurorii efectueaza.

Cinci indici BVB au inchis in teritoriu negativ, lichiditatea fiind de 7 milioane euro

Cinci din indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ in prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 32,54 milioane de lei 7,09 milioane de euro), in crestere fata de rulajul inregistrat vineri 5,02 milioane de euro).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )