Libnet.ro
UNICEF

01:05

Grupul italian Enel a demarat procesul de vanzare a operatiunilor din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grupul italian Enel a demarat procesul de vanzare a operatiunilor din Romania

Grupul italian Enel, cea mai mare companie europeana de utilitati, a demarat procesul de vanzare a operatiunilor din Romania si se asteapta ca activele sa fie evaluate la aproximativ un miliard de euro, au declarat, pentru Reuters, surse din apropierea acestui dosar. continuă pe Ziarul Bursa

Enel a demarat procesul de vanzare a operatiunilor din Romania. Italienii sunt cel mai mare investitor privat in sectorul energetic

Grupul italian Enel, cea mai mare companie europeana de utilitati, a demarat procesul de vanzare a operatiunilor din Romania si se asteapta ca activele sa fie evaluate la aproximativ un miliard de euro, au.

REUTERS: Enel a demarat procesul de vanzare a activelor din Romania

Grupul italian Enel, cea mai mare companie europeana de utilitati, a demarat procesul de vanzare a operatiunilor din Romania si se asteapta ca activele sa fie evaluate la aproximativ un miliard de euro, au declarat, pentru Reuters, surse din apropierea acestui dosar.

Enel a demarat vanzarea operatiunilor din Romania

Enel, cea mai mare companie de utilitati din Europa, a demarat vanzarea operatiunilor din Romania si se asteapta ca valoarea activelor sa se ridice la 1,1 miliarde euro, au declarat surse pentru Reuters.

CEZ a demarat testele pentru vanzarea activelor din Romania

Grupul CEZ a lansat o testare de piata privind vanzarea activelor detinute in Romania, printre care parcul eolian din Dobrogea si distributia din Oltenia, potrivit unui comunicat al companiei. Reamintim ca CEZ si-a manifestat inca din vara intentia de a vinde activele din Romania. La fel si grupul italian ENEL. Una dintre companiile interesate de achizitionarea acestor active este Hidroelectrica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )