Libnet.ro
UNICEF

01:05

Grupul KMG International a intrat pe profit la noua luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grupul KMG International a intrat pe profit la noua luni

Primele noua luni ale acestui an au adus grupului KMG International, parte a companiei nationale de petrol si gaze din Kazakhstan - KazMunayGas, o crestere de 11% a rezultatului operational si un profit net de 11,4 milioane USD, fata de o valoare negativa de 30 milioane USD in perioada similara din 2014. continuă pe Ziarul Bursa

KMG International, profit de 11,4 mil. dolari la noua luni dupa pierderi in aceeasi perioada din 2014

Grupul KMG International fostul Rompetrol Grup) a inregistrat in primele noua luni un profit net de 11,4 milioane dolari, fata de pierderi de 30 milioane dolari in perioada similara din 2014, chiar daca afacerile au scazut, ca urmare a declinului.

KMG International a obtinut o crestere cu 11% a rezultatului operational

Grupul KMG International, parte a companiei nationale de petrol si gaze din Kazakhstan - KazMunayGas, a reusit sa obtina in primele noua luni ale acestui an o crestere de 11% a rezultatului operational si un profit net de 11,4 milioane USD, fata de o valoare negativa de 30 milioane USD in perioada similara din 2014, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Vanzarile de masini electrice si hibride in Romania s-au dublat in primele noua luni din 2015

Vanzarile de autovehicule electrice si hibride noi in Romania au ajuns, in primele noua luni din acest an, la 332 de unitati, in crestere cu 111% fata de aceeasi perioada din 2014, potrivit statisticilor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA), citate de Agerpres. ro.

Veniturile Orange Romania au crescut cu 3,2% in noua luni, la 697 milioane euro

Veniturile Orange Romania au crescut cu 3,2% in primele noua luni ale acestui an, la 697 de milioane de euro, in timp ce in trimestrul al treilea au avansat cu 7% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 243,2 milioane de euro, potrivit datelor publicate joi de companie.

CE Oltenia: Compania a platit la noua luni 413 milioane lei la bugetul de stat si nu are datorii

Complexul Energetic Oltenia a platit in primele noua luni, la buget, 413 milioane de lei si nu are datorii catre bugetul de stat, a anuntat miercuri compania, desi datele ANAF arata ca producatorul de energie are datorii pentru care Fiscul a lansat.

Cosmetic Plant si-a majorat business-ul cu 20% in noua luni

Cosmetic Plant, producator local de cosmetice, anunta finalizarea unei noi investitii in linia de productie de la Cluj-Napoca, dar si majorarea business-ului si a exporturilor in primele trei trimestre ale anului in curs, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )