Libnet.ro
UNICEF

10:15

Grupul Mandy se lupta pentru un contract de peste 220 de milioane de euro din fonduri UE

Adevărul Adevărul,
Grupul Mandy se lupta pentru un contract de peste 220 de milioane de euro din fonduri UE

Grupul Mandy, unul dintre cei mai mari producatori de bunuri alimentare din Romania, se lupta pentru a castiga un contract in valoare de peste 220 de milioane de euro din fonduri europene, destinat ajutorarii persoanelor dezavantajate si marginalizate din Romania. continuă pe Adevărul

Food truck: Afacerile romanesti pe roti au ajuns sa valoreze peste 10 milioane de euro

Festivalurile gastronomice i-au incurajat pe antreprenori sa isi infiinteze afaceri de tip food truck, iar industria de street food din Romania a ajuns, in prezent, la o cifra de afaceri estimata la peste 10 milioane de euro. Prezente la toate tipurile de evenimente, aceste afaceri pe roti pot aduce bani frumosi pentru cei dispusi sa investeasca in ele.

Licitatie de peste 643 milioane de lei pentru modernizarea Sectorului 4: Se vor pune in functiune sute de fantani cu ratoi, lupi, ursuleti, cai si ingerasi

Un numar maxim de 380 de fantani arteziene cu ratoi, cai, ingerasi, lupi, ursuleti etc. ar putea fi puse in functiune in urmatorii patru ani in Sectorul 4 din Bucuresti. Masura apare in documentatia unei licitatii lansate recent de primaria condusa de PSD-istul Daniel Baluta. Institutia vrea sa incheie un acord cadru pe patru ani pentru amenajarea, intretinerea, extinderea si modernizarea domeniului public din Sectorul 4, contract in valoare estimata la peste 643,6 milioane de lei, finantat din bani publici.

SUPLIMENT GAMBLING LA 28 IUNIE 2019 Taxele platite de operatorii din gambling - peste 894 milioane lei

Totalul taxelor platite de operatorii de jocuri de noroc, la 28 iunie 2019, se ridica la peste 894 milioa-ne lei, din care contravaloarea taxelor pentru jocurile de noroc 844, 47 milioane, dupa cum ne-au transmis reprezentantii ANAF.

Transgaz va face investitii de peste 500 milioane de euro pana in 2025

Transgaz TGN), operatorul sistemului national de trans-port SNT) gaze, are alocate 100 de milioane de lei in studii de proiecte pregatitoare pentru investitii in dezvoltarea retelei de trans-port in interiorul tarii, in acest an potrivit Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE).

Romania - Spania: Meciul care ne poate mentine in lupta pentru calificarea la Euro 2020

Nationala de fotbal a Romaniei intalneste reprezentativa similara a Spaniei pe 5 septembrie, de la ora 21:45, pe Arena Nationala din Bucuresti. Meciul, care conteaza pentru preliminariile Euro 2020, va fi.

Ponta lupta pentru functia de premier cu traseisti din PSD, folosind acelasi plan de tip USL

Ponta se implica in picarea Guvernului Dancila pentru a revendica de la Iohannis functia de premier .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )