Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ponta lupta pentru functia de premier cu traseisti din PSD, folosind acelasi plan de tip USL

România Liberă România Liberă,
Ponta lupta pentru functia de premier cu traseisti din PSD, folosind acelasi plan de tip USL

Ponta se implica in picarea Guvernului Dancila pentru a revendica de la Iohannis functia de premier . continuă pe România Liberă

PSD il sustine pe Teodor Melescanu pentru functia de presedinte al Senatului

PSD il va sustine pentru functia de presedinte al Senatului pe Teodor Melescanu, a declarat, luni, p.

Dana Girbovan, refuzata de Iohannis pentru functia de ministru al Justitiei, poate reveni in magistratura, a decis CSM O judecatoare a cerut sesizarea Inspectiei Judiciare

Dana Girbovan, care a demisionat din magistratura, apoi a revenit asupra demisiei intrucat nu a fost acceptata de presedinte pentru functia de ministru al Justitiei, poate reveni in functia de judecator, a decis, marti, Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii.

Ion Popa - candidatul ALDE pentru functia de presedinte al Senatului

Senatorul Ion Popa este propunerea ALDE pentru functia de presedinte al Senatului, a anuntat, marti, liderul formatiunii, Calin Popescu-Tariceanu, informeaza Agerpres.

Ambulanta, chemata la Scoala de vara a femeilor din PSD: Mai multe persoane au acuzat varsaturi si dureri abdominale

Incident laScoala de vara a femeilor din PSD. O ambulanta a fost solicitata la locul unde se desfasoara reuniunea social-democratilor, dupa ce mai multe persoane au acuzat varsaturi si dureri.

ANM a emis atentionari meteo pentru mai multe zone din tara. Judetele expuse la fenomene meteo extreme

Specialistii de la Administratia Nationala au emis mai multe avertizari pentru anumite zone de pe teritoriul Romaniei. Iata care sunt fenomenele extreme de la inceputul sezonului de toamna si care sunt judetele din tara care vor fi afectate in mod direct de acestea! ANM, atentionari pentru fenomene meteo extreme Vremea la inceputul toamnei 2019 este .

PSD il sustine pe Teodor Melescanu la sefia Senatului Melescanu: Eu sunt membru ALDE si ramanem in opozitie Tariceanu: Am vorbit aseara, nu mi-a zis nimic despre o astfel de intentie - UPDATE

Fostul ministru de Externe Teodor Melescanu este sustinut de grupul parlamentar al PSD pentru functia de presedinte al Senatului. Anuntul a fost facut atat de premierul Viorica Dancila, la finalul intrunirii senatorilor social-democrati, cat si de Melescanu, care a precizat ca nu a avut o discutie in acest sens cu liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu. Cum explica Dancila propunerea lui Melescanu pentru sefia Senatului: Locul a fost al ALDE si am vrut sa aratam ca suntem corecti pana la capat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )