Libnet.ro
UNICEF

14:30

Grupul parlamentar al Pro Romania, recunoscut oficial la Camera Deputatilor

Hotnews Hotnews,
 Grupul parlamentar al Pro Romania, recunoscut oficial la Camera Deputatilor

Presedintele interimar al Camerei Deputatilor, Carmen Mihalcescu, a anuntat de la tribuna plenului infiintarea grupului parlamentar al Pro Romania. continuă pe Hotnews

Ponta a fortat mana PSD. Grupul parlamentar al Pro Romania, recunoscut oficial la Camera Deputatilor

Presedintele interimar al Camerei Deputatilor, Carmen Mihalcescu, a anuntat de la tribuna plenului infiintarea grupului parlamentar al Pro Romania. Reamintim ca PSD pee perioada mandatului lui Liviu Dragnea a refuzat sa puna in consens decizia Curtii Constitutionale cu regulamentul de functionare al Camerei Deputatilor.

Cum intelege PSD sa indrepte greselile trecutului: Dancila si Ciolacu anunta triumfator ca grupul Pro Romania din Camera Deputatilor va fi recunoscut (VIDEO)

Marcel Ciolacu, propunerea PSD pentru sefia Camerei Deputatilor, a anuntat ca grupul Pro Romania din Camera Deputatilor va fi, in sfarsit, recunoscut. Ciolacu a prezentat decizia ca pe o intrare in normalitate.

Cine sunt parlamentarii de la Pro Romania care l-au votat pe Ciolacu, partenerul de pescuit al lui Dragnea, la sefia Camerei Deputatilor

Victor Ponta a recunoscut, miercuri, ca o parte din parlamentarii Pro Romania l-au votat pe Marcel Ciolacu, prietenul lui Liviu Dragnea, la sefia Camerei Deputatilor, arata jurnalistul Lucian Mindruta, pe.

Pro Romania intra in cursa pentru sefia Camerei Deputatilor: Vom avea candidat propriu

Deputatii Pro Romania vor avea, cel mai probabil, un candidat propriu pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor, a declarat, marti, Daniel Constantin, lider al partidului. Nu ne-am intalnit,.

Cine e Carmen Mihalcescu, inlocuitoarea lui Dragnea la Camera Deputatilor. Anuntul Liei Olguta Vasilescu

Lia Olguta Vasilescu a anuntat, marti, cine il va inlocui pe Liviu Dragnea in functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dupa ce liderul PSD a fost incarcerat la Penitenciarul Rahova in urma unei condamnari definitive la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare. Locul sau va fi luat de Carmen Mihalcescu, membru in [] .

Camera Deputatilor vacanteaza mandatele lui Liviu Dragnea

Camera Deputatilor urmeaza sa vacanteze, in sedinta de miercuri, mandatele de deputat si de presedinte al Camerei ale lui Liviu Dragnea si sa voteze noul sef al forului legislativ.

Camera Deputatilor vacanteaza mandatul lui Dragnea si alege noul presedinte al forului legislativ

Camera Deputatilor urmeaza sa vacanteze, in sedinta de miercuri, mandatele de deputat si de presedinte al Camerei ale lui Liviu Dragnea si sa voteze noul sef al forului legislativ. Comisia juridica.

Efectul Dragnea. Camera Deputatilor isi alege noul sef. Cine sunt candidatii inscrisi in cursa

Camera Deputatilor si va alege miercuri noul presedinte, in urma vacantarii postului, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. Opozitia o propune pe Raluca Turcan PNL), in timp ce PSD il vrea pe Marcel Ciolacu.

Primul atac din interior la noua conducere a PSD: Slugilor, vreti sa-l puneti pe Ponta presedinte la Camera Deputatilor

Deputatul PSD Liviu Plesoianu le ia apararea lui Codrin Stefanescu si Liei Olguta Vasilescu, spunand ca se incearca mazilirea acestora din interior de catre gasca aia de serviciu care vrea sa-l puna si pe Victor Ponta presedinte la Camera Deputatilor.

Mihai Tudose, liderul Pro Romania care a scos cel mai mare scor al partidului. Cine e codasul

Pro Romania a obtinut cel mai mare scor la alegerile europarlamentare in Braila, judet din care provine fostul premier Mihai Tudose, unde formatiunea a luat 22,4%. La polul opus, liderul Pro Romania cu un scor slab e Ioan Rus, liderul filialei din Cluj.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )